≫ 

Da li će ovo biti novi bog fudbala? Maradona mu je deda, Mesi mu je kum, a i otac mu je jedan od najvećih

Fudbal priča najluđe priče

  • 3
Lionel Mesi, Antonela Rokuco, deca, Serhio Aguero Fudbalska reprezentacija Argentine Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako nikada nisu igrali u istom klubu, Lionel Mesi i Serhio Aguero važe za velike prijatelje. To se potvrdilo i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je Aguero, i poret toga što se penzionisao bio uz reprezentaciju i bodrio Mesija i družinu.

Ipak, nije Serhio jedini Aguero koji se našao u Kataru, već se uz "Gaučose" našao i njegov 13-godišnji sin Bendžamin. Ipak, tu priča tek počinje, jer je Bendžamin verovatno dečak sa najviše fudbalskih gena u istoriji.

Naime, reč je o detetu iz braka Serhija Aguera i Đanine Maradone, ćerke jednog od najboljih fudbalera u istoriji fudbala - legendarnog Dijega Maradone. Ipak, ni tu nije kraj. Da bi ova fudbalska bajka bila potpuna, Bendžaminov kum je niko drugi nego Lionel Mesi, te nema sumnje da čak i da mu je nešto od fudbalskih gena nedostajalo, to je itekako imao od koga da nasledi.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, Benžamin je iskoristio priliku da sa kumom proslavi osvajanje svetske titule u Kataru, što su ovekovečili i fotografijom, koja, nema sumnje da je jedna od "najfudbalskijih" fotografija ikada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 433 (@433)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA