≫ 

Niko ne pobeđuje večno! Popovič posle prvog poraza SAD održao veliki govor svojim igračima (VIDEO)

Samo je zbog Milsa bio srećan Pop

  • 0
Greg Popovič Foto: Tanjug/AP

Selektor košarkaša SAD, Greg Popovič, nije bio previše uzrujan zbog poraza od Australije u pripremnoj utakmici, rezultatom 98:94.

- Nije problematična samo poslednja deonica, igrali smo loše ceo meč, imali smo očajne odluke, nešto je očekivano, nova smo grupa, još učimo sistem. Oziji su nam dali lepu lekciju i šta znači igrati ovakvu vrstu takmičenja. Biće ovo korisna lekcija - rekao je Popovič, kome je život zagorčao njegov igrač iz Sparsa Peti Mils.

- Bumersi su sjajni bili, na obe strane parketa, pogađali su korektno, kao što sam već znao da kažem, Peti ume da te šutne u zadnjicu - u smom stilu je rekao Pop.

Mils je postigao 10 poslednjih poena za Australiju, čime je prelomio meč.

Košarkaška reprezentacija SAD Košarkaška reprezentacija Australije Foto: Tanjug/AP

- Na pomalo uvrnut način, srećan sam zbog njega, on je jedno divno ljudsko biće, mnogo bolje biće van terena nego na njemu. Mnogo voli ljude i brine za njih, kad je neko takav uspešan, moraš da se osećaš dobro zbog toga. Porazi znače da moraš da igraš bolje, ali niko ne pobeđuje večno. Ovo je grupa momaka koja je radila vredno, i šta god da dođe, možemo da se borimo sa time. Mi smo već sad bolji zbog iskustva sa ove utakmice, idemo dalje.

VIDEO - Krv nije voda: Ćerka legende NBA lige dribla i u štiklama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA