≫ 

Piksi nije detaljno ispratio Zvezdin ulazak u LŠ, ali je prokomentarisao Marina kao Zvezdinu zvezdu!

Čuveni Piksi je imao šta da kaže o situaciji u Zvezdi

  • 24
Dragan Stojkovic Piksi, Marko Marin Foto: Telegraf, Tanjug/AP

Legendarni srpski fudbaler i aktuelni trener Gvangžua R&F, Dragan Stojković Piksi, prokomentarisao je uspehe Crvene zvezde i Partizana u evropskim kvalifikacijama.

Piksi je u Kini bodrio košarkaše Srbije protiv Filipina, a bilo je malo vremena i za koju reč o aktuelnostima u razgovoru sa srpskim izveštačima.

– Fenomenalan je to uspeh za njih same, ali i za srpski fudbal. Sada kada gledamo koeficijente, praviš računicu i matematiku… Na dobrom smo putu da nam pripadne dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ovi moji bivši trebalo da sa Olimpijakosom napravi dobre rezultate, a Partizan isto dobre rezultate u grupnoj fazi, onda 15. mesto neće biti daleko.

On je podsetio na prilično dug staž u klubu u Kini.

– Počeo sam petu godinu na klupi tima. Mi smo ekipa koja pripada nekoj sredini, očekujem da završimo i ovu sezonu u zlatnoj sredini. Da bi se postizali uspesi, mora biti investiranja. Moramo da imamo bolje igrače. Iz godine u godinu problem koji imam i koji pokušavam da rešim je odbrana. Odbrana je naš najveći problem, ne možemo bez kvaliteta da tražimo nešto više od maksimuma koji pružaju. Da li ćemo za sledeću sezonu uspeti da dovedemo bolje igrače, to zavisi od onog koji plaća. Imali smo peh sa Zahavijem koji ima povredu, a povređen je i Musa Dembele. Igramo dobar i atraktivan fudbal, tu smo gde smo – rekao je Stojković, koji nije ispratio detaljno uspehe Crvene zvezde.

– Nisam, kasno je bilo, video sam hajlajtse, to je to – rekao je Stojković, koji se osvrnuo i na spekulacije i želje mnogih da Marko Marin dobije status "Zvezdine zvezde".

– Ne znam, ne znam stvarno. Pojma nemam, odličan je igrač – dodao je on.

Stojković je istakao i da mu je stalo do uspeha Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Pratim, stalo mi je kao i svima da se napravi uspeh. Imali smo onaj propust u Ukrajini, ne znam iz kog razloga, ali verujem da se neće ponoviti, a sa druge strane imamo imperativ pobede u meču protiv Portugalije. Imamo dobre igrače, novog selektora. To je nova atmosfera, došli smo u situaciju da je Portugal biti ili ne biti – zaključio je Stojković.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    2. septembar 2019 | 23:18

    Marin je dobar igrač, to je jasno, ali za "Zvezdinu zvezdu" treba igrati mnogo duže i dati puno više. No, ima dana.

  • Nebojsa

    2. septembar 2019 | 20:10

    Marin jeste lider ovog tima, ali za zvezdu mora da se ostane duze u klubu. Protiv sam nekih stvari koji se rade na brzinu, vreme ce pokazati da li zaluzuje da bude promovisan u zvezdinu zvezdu ili ne. Takodje izbisati 1991 generaciju koja je kompletna generacija izabrana za zvezdinu zvezdu. Trebalo je izabrati jednog igraca iz te generacije imalo takvih. Zamislite da su celu Pizonovu generaciju izabrali za zvezdinu zvezdu a ne njega.Samo jedan igrac iz generacije?

  • DLZ

    2. septembar 2019 | 21:32

    Kao grobar iskreno Dule Savic je trebao da bude pre nego bilo ko drugi,koji Marin covek igrao 16 utakmica u dve sezone ,glupost i satiranje mnogih koji su vise zasluzili nego ovaj nemacki reprezentativac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA