≫ 

Frederik Haus slomljen zbog smrti Grua: Moj srpski brate, nedostajaćeš mi (VIDEO)

Američki košarkaš teško podneo odlazak prijatelja

  • 0
Frederik Haus, Dalibor Andonov Gru Printskrin: Youtube/Gru Official Channel

Vest o smrti repera Dalibora Andonova Grua slomila je srpske košarkaše, a među njima posebno Bogdana Bogdanovića, s kojim je uradio jedan od poslednjih spotova. Ali, pionir u tome da se pojavi u spotu neke pesme Grua bio je miljenik Grobara i košarkaš koji je nosio dres Partizana od 2002. do 2004. godine.

Od tada datira njegovo prijateljstvo sa Gruom, koji je bio redovan u Pioniru na košarkaškim utakmicama crno-belih.

Sa Hausom je postao lični prijatelj, učinio je sve da ga u Beogradu dobro prihvate, a Amerikanac je bio i u njegovom spotu za čuvenu pesmu "Stara škola".

Kontaktirali smo Hausa, kako bi od njega čuli kakav je odnos imao sa Gruom. Bio je potpuno slomljen nakon što je čuo da je poznati reper i veliki Grobar poginuo na kajtingu tokom lošeg vremena.

Frederik Haus, Rodrigo De La Fuente Frederik Haus u duelu protiv Barselone; Foto: Profimedia/AFP

- Teško je to objasniti, kada si stranac u nekoj zemlji i kada si drugačiji, a neko te prihvati baš takvog. To je on uradio za mene. Sećam se kad je dobio prvog sina, pozvao me i bio neverovatno srećan. Rekao mi je da moram da dođem da ga upoznam. Četiri meseca kasnije, uradio sam baš to.

- A sada, nekoliko godina kasnije, slomila me je vest o njegovoj smrti. Strašno je kada telefon pozvoni i jave ti da ti je prijatelj umro. Mnogo smo lepih trenutaka proveli zajedno dok sam igrao u Partizanu. Nedostaće mi moj srpski brat, koji je uvek brinuo o meni.

- Sve što me je pitao, ja sam uradio. I on je činio isto za mene - opisao nam je utučeni Haus.

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA