≫ 

Oglasio se Kalinić! Objavio fotku posle poraza Orlova i izazvao žestoke komentare nacije (FOTO)

 ≫ 

Jedni ga vređaju, drugi mu pišu kako je njegovo prisustvo falilo u Kini za bolji rezultat

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cezar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SrbskiBek

    10. septembar 2019 | 20:59

    Ovde je sve jasno kao dan !!!! Srbija je po imenima...daleko ispred svih u evropi. Pa cak i ispred ove selekcije usa !!! Imas tim koji je "strah i trepet " za ovo prvenstvo ...treba samo da "skockas igru i procitas protivnika "!!!!!! Zato je neko OBRADOVIC a neko djordjevic!!! Pogresne procene.pogresne izmene .tim bez motiva .raduljica kapiten !?,,,????...pa sta ste se nadali !???,

  • Cezar

    10. septembar 2019 | 20:45

    Đorđevića niko ne amnestira za lošu taktiku ali sa igračima koji igraju bez žara i želje za pobedom ni Bog ne bi napravio bolji rezultat. Jedno je izgubiti od boljeg a drugo ne pokazati ni malo m*da u borbi.

  • Gaga

    10. septembar 2019 | 20:34

    Kalina veliki si igrač,jedan od onih zbog kojih sam intenzivnije počeo da pratim klupsku košarku(ono vreme kad si igrao za Zvezdu),ali ovo ti nije trebalo. Lično mislim da nisi pozvan iz razloga koji nisu košarkaški,ali o tome je trebalo ranije da misliš. Ovaj tvoj gest je za svaku osudu,iako si "nepravedno"precrtan da spiska. Rekoh,veliki si igrač,pokaži da si takav čovek i izvini se. Privatno može čovek da nekim da se složi ili ne složi,ali ovako javno se nasladjivati neuspehu reprezentacije,i omalovažavati Djordjevića mislim da je je u najmanju ruku neljudski. Za isti taj sveti dres ste zajedno prolivali znoj,i doneli nam mnogo radosti. Srećno ti bilo u nastavku karijere i nadam se da ćeš u skorijoj budućnosti opet biti deo reprezentacije,koju će da klupe predvoditi Sale,pa tad dokaži da je ovo bila greška. Koliko god se većina ljudi u Srbiji slagala ili ne sa izborom igrača za ovo SP,ko može nešto da zameri čoveku koji je dao koš za titulu prvaka Evrope,9 trojki u finalu '95,koš u zadnjoj sekundi za pobedu nad Hrvatskom,igrao povređen '98 na SP kad smo osvojili zlato i doneo nam toliko medalja kao selektor. Naravoučenije... Nije Kalinić jedini koji sad javno "kritikuje" ili se nasladjuje,ali Djordjevića može da kritikuje samo onaj koji je nekad Jugoslaviji,a danas Srbiji,da onoliko koliko je dao Sale Nacionale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA