Srbijo, valjda smo se bar malo odužili: Emotivan nastup Bogdana posle lekcije Amerima (VIDEO)

Sjajna partija i sjajan nastup lidera Orlova

  • 14

Bogdan Bogdanović potvrdio je lidersku klasu protiv Amerikanaca u razigravanju za 5. mesto.

Igrač Sakramenta je Amerima ubacio 28 poena uz šest asistencija i četiri skoka, a posle duela, moglo se videti da mu je malo laknulo - ipak je bilo teško preboleti Argentinu.

- Dobro je bilo. Na neki način smo se odužili. Ne može se onaj poraz ispraviti, ali eto makar smo doneli neku sreću našem narodu i nama. Prethodna dva puta smo izgubili od njih, nije to ta ekipa, ali ne može svaki dan da se dobije Amerika -  rekao je Bogdanović, uz paralelu "šta bi bilo da se igralo finale".

- Ne kažem da ih mi ne bi dobili, ali oni ne bi ovako sigurno otvorili utakmicu. Ne znam šta bi bilo kad bi bilo. Uživali smo, morali smo da pronađemo motivaciju. Da se zaboravi to što desilo - rekao je Bogdan.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

VIDEO - Bjelica: Valjda smo se ovom pobedom malo iskupili, ali za 10 godina shvatićemo šta smo propustili

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    12. septembar 2019 | 16:11

    Momak tebi niko ništa ne sme da zameri !!!

  • Duke

    12. septembar 2019 | 17:08

    Ti si ponos moga grada! Ti si ponos Beograda! Ti si ponos zemlje moje! Ti si ponos SRBIJE!!! Bogdane Bogdanovicu junacino hvala ti za sve!!!

  • Džontra

    12. septembar 2019 | 16:33

    Jeste Bogdane,jeste se odužili I tebi svaka čast.Ljudi moraju da ukapiraju Da jednostavno nekada ne može da čoveku,odnosno ekipi bude dan,a s druge strane protivničkoj ekipi Da sve ide Od ruke.Mi srbi smo extreman narod,lako se palimo I poletimo,a kad padnemo onda baš tresnemo I totalno kritikujemo I ospemo paljbu negative,sve Iz krajnosti U krajnost.Doduše,sve Ovo što sam rekao pada U vodu,ako ne uzmemo bar peto mesto...tako da ajde momci,odradite bar To,nemojte nas razočarati I barem što se mene tiče - dobri ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA