≫ 

Ne opraštam se, ali možda se sutra povredim: Skola ne odustaje od Argentine! (VIDEO)

Još nije pokazao sve što ume

  • 2

Vremešni centar Argentine Luis Skola negirao je da mu je finale Mundobasketa u Kini bilo poslednja utakmica u nacionalnom dresu nebesko-plavih.

Skola je odigrao vanserijski turnir sa punih 39 godina i sem u finalu protiv Španije gde je Argentina poražena 95:75, igrao je fenomenalnu košarku.

- Nisam siguran da mogu da analiziram utakmicu i sve što se desilo sada. Pošteno mi je da samo kažem da su bili bolji u meču i na turniru i čestitamo im - rekao je Skola posle meča i dodao da je ovo jedan od najboljih turnira koje su Argentinci odigrali.

Na njegovu žalost i drugi put su poraženi u finalu, pošto je pre 17 godina u Indijanapolisu bila bolja Jugoslavija posle produžetka. Skola je tada bio znatno mlađi, sada je već u ozbiljnim godinama pa se nametnulo pitanje o oproštaju od reprezentacije.

- Nikad to nisam rekao. Da li me pitate da li je ovo sada bila poslednja? Ne, nikad to ne kažem jer nikad ne znate šta će se desiti. Možda se sutra povredim i možda neću moći da igram. Možda se penzionišem sutra - objasnio je Skola.

Luis je na kraju završio kao član idealne petorke šampionata uz Bogdana Bogdanovića, Rikija Rubija, Evana Furnijea i Marka Gasola.

Da podsetimo, Skola je od prošle godine u Šangaj Šarksima, gde je nastavio profi karijeru koja traje još od 1995. godine.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action - Bogdanović: Nisam jurio prosek, šteta što nije ušla ona s pola...

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA