Bomba na pomolu u Španiji, Real pregovara sa Skolom posle Mundobasketa!

Može da iskoristi fantastično odigrano prvenstvo

  • 1
Luis Skola

Foto: Fiba.basketball.com

Trideset devetogodišnji Luis Skola, član idealne petorke Mundobasketa u Kini je dugogodišnja želja Huan Karlos Sančeza Lazara, direktora košarkaške sekcije Kraljevskog kluba.

Huan Karlos Sančez je navodno razgovore sa Skolom započeo i pre Mundobasketa, ali ga je ono što je u Kini video samo dodatno ohrabrilo da je to više nego dobar potez.

Skola je na Mundobasketu redom rušio rivale i ubacivao im po 20 i više poena kada je bilo najpotrebnije, te je uz Kampaca, Laprovitolu, Deka i ostale vodio nebesko-plave do finala Svetskog kupa gde je ipak zatajio u okršaju sa Španijom.

Luis je na turniru tokom osam mečeva prosečno ubacivao 17,9 poena uz 43,4 posto šuta iz igre i 8,1 skok po meču. U obe kategorije je bio među najboljim igračima turnira uprkos godinama.

Zanimljivo je da bi Real sa Skolom dobio i četvrtog Argentinca u svojoj ekipi, a preostala trojica su već navedena iznad.

Međutim, veliko je pitanje da li Skola želi uopšte da igra u Realu jer je trenutno član Šangaj Šarksa u Kini gde košarka nije toliko zahtevna, a odlično se plaća.

Poznato je da Skola nema nameru da se još neko vreme oprosti od nacionalnog tima, pa će sav njegov fokus verovatno da se prebaci na pripreme za Olimpijske igre u Tokiju, što u Realu verovatno ne bi mogao da uradi.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doctor

    17. septembar 2019 | 21:01

    Skola i Rejes,kakav bi to tandem prljave igre i enciklopedija kosarke bio za ove nagruvane omladince..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA