Bobi opet nije igrao, iako je trenirao sa dve lopte! (VIDEO)

Odlukom trenera, srpski centar je sa klupe gledao kako njegovi saigrači upisuju osmu pobedu ove sezone

  • 0

San Antonio je prethodne noći u NBA ligi savladao Portland 93:80, a doprinosa Bobana Marjanovića nije bilo. Odlukom trenera, srpski centar nije ni skidao trenerku, pa je sa klupe gledao kako njegovi saigrači upisuju osmu pobedu ove sezone.

Pre meča, srpski centar se zagrevao pre svih sa dve lopte.

A video posted by Paul Garcia (@paulgarciaps) on

Od prve četvrtine su Sparsi imali vođstvo, ali je definitivno pobeda potvrđena u poslednjoj četvrtini, u kojoj je Manu Đinobili postigao 14 od svojih 17 poena. Kavi Leonard je meč završio sa 18 poena. Nekadašnji igrač Portlanda Lamarkus Oldridž je zabeležio najniži učinak od kako je zaigrao za Sparse - po šest poena i skokova. Grin je postigao 12 koliko i Diao, a po deset su dodali Dankan i Parker.

Na drugoj strani, najbolji je bio Lilard sa 27 poena, dok je Aminu dodao 17.

Oklahoma je poražena na gostovanju u Memfisu 120:112, iako u poslednju četvrtinu ušala s prednošću.

Tada su Grizliji "zagrizli" i postigli čak 43 poena za sjajan preokret.

Oklahomu nije spasio ni Rasel Westbruk, koji je postigao 40 poena i upisao 14 asistencija. U pobedničkoj ekipi najviše se istakao Mario Čalmers s 29 poena.

Očigledno da Tanderu, koji je upisao drugi poraz u nizu, fali Kevin Djurent, koji je ponovo propustio meč zbog povrede.

Hjuston je kod kuće izgubio od Boston Seltiksa 111:95 i upisali četvrti uzastopni poraz. Držali su se Roketsi do treće četvrtine, ali gosti tada stižu do 19 poena razlike.

Ajzea Tomas sa 23 poena i šest asistencija bio je najefikasniji, dok je kod poraženih najbolji bio Trevor Ariza s 19 poena i devet skokova.

U ostalim utakmicama Dalas je pobedio Filadelfiju 92:86, Bulsi su tesno pobedili Indijanu 96:95, dok su Sansi bili bolji od Lejkersa 120:101, kojima je to bio osmi poraz od početka sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA