Pojavio se snimak Milenka Topića iz ''kopa'' Severa: Njegov razlog zbog kog ide na tribinu među ''obične'' navijače će oduševiti Delije! (VIDEO)

Novi pomoćni trener kluba sa Malog Kalemegdana godinama je bodrio klub kao običan navijač, nenametljivo, uz navijanje iz sveg glasa

  • 8

Crvena zvezda će u narednoj sezoni imati novi tim i novi stručni štab, koji je predstavljen u petak od strane predsednika kluba Nebojše Čovića. Prvi trener ekipe biće Dušan Alimpijević, koji je već povukao prvi potez i doveo tri pojačanja iz FMP-a, dok će njegov pomoćnik biti Milenko Topić.

>>> Zvezda u jednom danu dovela tri pojačanja! Prvi potez Alimpijevića od dolaska na Mali Kalemegdan!

Popularni Top je bio miljenik navijača Zvezde iz perioda kada je igrao za ovaj klub u legendarnoj generaciji koja je uzela titulu 1998. godine. Upravo su neki od navijača na društvenim mrežama objavili snimak kako Topić navija na jednoj utakmici crveno-belih i to iz kopa, odnosno čuvenog Partera B u Pioniru.

To je bila česta slika koja je mogla da se vidi poslednjih godina u Pioniru, a on je uvek nenametljivo sa tribine posmatrao i navijao iz srca, iako je kao zaslužan bivši igrač mogao da bira mesto u loži ili za VIP zvanice pored terena.

Sada navijači posebno ističu ovu njegovu karakteristiku, kako se Topiću ne bi zviždalo u slučaju da stvari možda i ne krenu najbolje u njegovom novom mandatu u Zvezdi, ovoga puta pokraj terena.

On je u pre nekoliko godina u jednom od retkih intervjua koji je dao za sajt Zvezdinih pristalica objasnio i zašto se odlučivao da utakmice prati upravo sa tribine, kao i da godinama kupuje Zvezdinu sezonsku za fudbal i košarku i da od kluba ne očekuje ništa zauzvrat.

- Zbog navike, uvek idem srcem, a od 2008. godine redovno kupujem sezonsku za fudbal i košarku, i to je moj doprinos klubu. Samo ne želim da menjam naviku i zato se nećkam, iako me zovu stari saigrači, ali na tribini sam uvek bio sa starim društvom.

- Ja volim klub i ne očekujem za uzvrat ništa. Dolazim tu zato što volim košarku i Zvezdu, nemam nikakvu potrebu ni za čim osim toga da sam tu - rekao je Topić još pre četiri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA