≫ 

Đorđević zadovoljan pobedom, ali ga brinu povrede: Raduljica koleno, Teodosić list, Kalinić leđa!

Selektor Srbije je zadovoljan zalaganjem igrača i pristupom meču

  • 3

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević zadovoljan je pobedom protiv Crne Gore 81:72 i još jednim dobrim izdanjem svoje ekipe.

- Bila je ovo utakmica kakvu smo tražili i želeli. Očigledno da je fizički napor ostavio traga kod nas. Crna Gora je mlada ekipa u naponu snage.

>>> Akcija košarkaša Srbije od 2 sekunde kojom su prevarili Grke i dali tojku! (VIDEO)

- Iz dobre pripremljenosti nametnuli svoj ritam. Igrali smo bez energije, mislili smo da ćemo napadom da rešimo dok nismo shvatili da nam treba maksimalan fizički napor. Dobra odbrana rezultirala je dobrom energijom i krenuli smo sigurnije. Mi na klupi imamo igrača koji još imaju neki određeni problem i nisu bili na terenu.

- Pred nama je težak i dugačak put, ovo je tek početak, ali ova utakmica će nam značtii da je analiziramo, da znamo šta nas čeka.“- rekao je selektor Srbije.

On je dodao da trojica igrača imaju manje probleme

- Kalinić ima problema sa leđima i na Kopaoniku je preskočio par dana i hteli smo da mu damo pauzu, njegovo stanje leđa nije bilo dovoljno da odigra dve utakmice zaredom", dodaje Đorđević.

Probleme sa povredama, manje ili veće 'vuku' još neki važni šrafovi u mašineriji "Orlova".

- Teo je osetio bol u listu, tako da je dobio terapiju, nije nista strašno, ali zahteva pet do sedam dana mirovanja. Radulja ima problem u kolenu, neka stara stvar i on ima terapiju, za sada je znak pitanja. Nedoviću se smanjio bol i povreda ide dobro ka zalečenju i polako treba da uđe u trenažni proces - rekao je Đorđević.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    14. avgust 2017 | 08:32

    Definitivno negde gresite prilikom priprema, cim se toliko igraca povredilo.

  • Marko

    14. avgust 2017 | 16:42

    Raduljica 3-4 godine za redom ima problema za kilazom. Kakav je to pristup i profesionalizam? Najbolje da nam ne igra! Upropastio je i Panatinajkos i Milano... Jednostavno vise bih voleo da vidim Kuzmica, Marjanovica i Stimca. Veliki gubitak bi bio Kalinic. Teodosic ce se oporaviti.

  • goriš

    14. avgust 2017 | 22:17

    Ne znam samo šta ovaj birčević predstavlja u našem timu sve pve godine?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA