TELEGRAF SAZNAJE: Ovo je istina o povredi Bejkera, nema govora da raskida ugovor sa Partizanom!

Doktor crno-belih Moma Jakovljević za naš portal ističe da se radi o takozvanoj stres frakturi, za koju je potrebno nekoliko dana mirovanja

  • 0

Amerikanac Ijan Bejker, novo pojačanje Partizana ne raskida ugovor sa ovim timom, kako su preneli beogradski mediji, a kako Telegraf.rs saznaje, on uopšte nema ozbiljnu povredu potkolenice zbog kojeg bi se klub odlučio na takav potez.

>>> Partizanov Amerikanac doživeo povredu: Pojavila se informacija da raskida ugovor, a evo šta su nam iz Humske rekli o tome

Bejker, kako za Telegraf.rs objašnjava zvanični lekar Partizana, Moma Jakovljević, ima lakšu, takozvanu stres frakturu, zbog koje će samo morati dve nedelje da odmara.

- Uopšte se ne radi o teškoj povredi. Osetio je bol pri naporu na sredini potkolenice i odmah je urađen snimak koji je pokazao da se radi o minimalnoj stres frakturi. To je jedna minimalna crtica, rasvetljenje na kosti milimetar sa tri milimetra. Ne nosi gips, niti longetu. On normalno hoda, normalno trenira, samo što oseća bol - objašnjava Jakovljević.

On kaže da će Bejkeru u sredu biti urađena i magnetna rezonaca, iako je već jasno da se radi o minimalnoj povredi.

- Moraće da miruje dve nedelje. Sve ostale nalaze je prošao, aposlutno je zdrav - ističe Jakovljević koji demantuje da Bejker odlazi iz Partizana.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA