≫ 

Vujošević pokrenuo lavinu: Srbija je najviše kriva za građanski rat! (ANKETA)

Čuveni stručnjak dao intervju koji je malo koga ostavio ravnodušnim

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević pokrenuo je lavinu na internetu intervjuom za "Nedeljnik", u kom je Srbiju proglasio za najvećeg krivca za građanski rat na prostoru SFRJ.

Vujošević je kao legenda Partizana imao mnogo toga da kaže o dugovanjima kluba, ali je ipak najveću pažnju privukla izjava o građanskom ratu.

- Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija - rekao je Vujošević, i nastavio:

>>>Poznata su četiri para 1/8 finala Eurobasketa: Kojim putem će Srbija ići?

>>>Ne razmišljamo o samo jednoj utakmici spremamo se za osminu, četvrtfinale pa... zaćutao je Đorđević i kucnuo u drvo! (VIDEO)

>>>I od Bogdana, pa je previše: Dok su drugi normalno vežbali, Bogdanović je hteo najspektakularniji koš na svetu (VIDEO)

- Nešto veću od ostalih. Pogotovo kada je u pitanju Sarajevo koje je toliko bombardovano kako bi se tu koncentrisala bosanska vojska, da bi mogle da se oslobađaju druge teritorije. Kao da smo osvajali Albaniju. Pa to je bila naša zemlja, Jugoslavija. Šta smo onda osvojili? - rekao je Vujošević u intervjuu za "Nedeljnik".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    7. septembar 2017 | 10:01

    Jel sad jasnije zasto je izbacio Srbe iz reprezentacije...to ne smeta navijacima jednog kluba koji mu i bistu uradise.Posle ovakvih stvari srce mi je jos vece sto sam zvezdas...Kukavica ti si samo jedna vise kukavica...

  • Amater

    7. septembar 2017 | 09:21

    To ti bakir izedbegovic sad i pamet ispro

  • Realna

    7. septembar 2017 | 10:11

    A dodje na VMA da mu spasavaju glavu. Kojo cinik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA