≫ 

Umalo tuča na promociji Jake Blažiča! (VIDEO)

Stariji gopodin nije dao ni pet para za novu akviziciju španskog kluba

  • 1

Slovenački reprezentativac i sveže krunisani evropski prvak Jaka Blažič, predstavljen je u novom klubu Morabank Andori za koju je potpisao na godinu dana.

Borbeni bek je još pre Eurobasketa pronašao "uhlebljenje" posle odlaska iz Kahe, ali se sačekalo sa promocijom zbog šampionata Evrope gde su Slovenci izdominirali i superiorno došli do zlatne medalje.

>>> Jaka Blažič ima novi klub!

Ipak, promocija je pomalo iskočila iz klišea ovakvih događaja.

Prvo, održana je na ulici i drugo: umalo je došlo do incidenta!

Naime, dok je Jaka pozirao sa dresom u rukama u društvu predstavnika kluba pred kamerama i objektivima fotoaparata, jedan stariji gospodin je, ne hajući za "hepening", prošao između novinara i košarkaša - pravo na kamermana.

Ovaj je pokušao da ga preusmeri okolo, no prkosni dedica se nije dao, gotovo da je nasrnuo na čoveka sa kamerom i krenuo da ga bije. Šta će, ovaj je ustuknuo, sklonio se da prođe opasnost i nastavio da radi svoj posao.

Čitava situacija izazvala je smeh kod slovenačkog košarkaša koji je, mora se priznati, profesionalno odradio svoj deo zadatka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA