Bojim se za Partizan: Miroslav Nikolić zabrinut posle poraza crno-belih na startu ABA lige

Ne uliva previše optimizma igra crno-belih u prvom kolu ABA lige pred seriju teških utakmica

  • 20

Prvi meč - prvi poraz za Partizan u ABA ligi i odmah zabrinutost na licu trenera crno-belih Miroslava Nikolića.

Beograđani jednostavno nisu umeli da materijalizuju dobre periode igre, najbolji opis je da nisu imali rutinu, pa su u neizvesnomn finišu poklekli i "prepustili" pobedu MZT Skoplju.

>>> Partizan pao u Skoplju, MZT trojkama "ubio" crno-bele!

Posle meča trener Partizana Miroslav Nikoli' je dao svoje viđenje meča u hali "Jane Sendanski".

- Partizan još nije uigran, mada smo sada igrali dosta bolje nego obično. Izgubili smo ovaj ravnopravni meč sa mladim igračima, koji su malo zajedno. MZT je zasluženo pobedio. Sa glupostima koje je pravio, Partizan i nije mogao drugačije da prođe. MZT ima dosta iskusnih igrača, dok mi guramo drugi koncept, stvaramo mlađe koje želimo da afirmišemo kroz Evropu i Jadransku ligu.

O samoj utakmici je rekao...

- Kontrolisali smo jedno poluvreme, imali smo i desetak razlike, ali pravili smo gluposti. Moja dva stranca, mislim na Vilijamsa-Gosa i Milera, u drugom poluvremenu su solirali, nisu razigravali ostale. Okrećemo se dalje, imamo težak raspored, od prvih pet utakmica, četiri igramo na strani. Biće teško, ali borićemo se. Analiziraćemo ovaj meč, videću da ih ubedim gde smo grešili i šta smo radili sada.

Na pitanje da proceni domete MZT-a, nikolić je dao odgovor:

-  Biće sredina tabele, dalje ne mogu. I oni su slabi u odbrani kao i ovi moji. Više misle na napad, teško će da brane pikove. I mi ćemo tu biti. Već su se izdvojile četiri ekipe. Cedevita, Budućnost, Zvezda… I Olimpija je odlična, Mega iz prikrajka vreba, ne igra Evropu, čeka jednu utakmicu nedeljno. To su ekipe u prednosti. Mi igramo subota-sreda, tu su i putovanja, nemamo trening. Bojim se za Partizan - poručio je trener crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • казанџија

    29. septembar 2017 | 23:04

    Ја ич нисам забринут за глодаре

  • Milan

    29. septembar 2017 | 23:17

    Ne boj se

  • Boki

    30. septembar 2017 | 10:27

    Pa neka svi bivši vrhunski igrači Partizana odvoje po 200000 evra da se plate 3-4 kvalitetna igrača i da se strpaju u zatvor vodje navijača i eto ti starog Partozana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA