Markus Vilijams izdominirao asistencijom kao nekada u Zvezdi: Kingsi ga uporedili sa legendom kluba (VIDEO)

Bivši plej crveno-belih asistencijom podsetio na najbolje dane

  • 2

U prvom mandatu u Crvenoj zvezdi, Markus Vilijams je asistencijama podizao publiku na noge i "hranio" saigrače preciznim dodavanjima. Jedan od igrača koji je te sezone najviše profitirao zahvaljujući Vilijamsovim asistencijama je Boban Marjanović.

Levoruki plejmejker je predvodio crveno bele do svih trofeja te sezone, kao i do TOP 16 faze Evrolige gde je na meču protiv Galatasaraja zabeležio 17 uspešnih dodavanja.

Drugi dolazak u Zvezdu nije prošao najbolje i posle kratkog zadržavanja preselio se u Podgoricu i pridružio ekipi Budućnosti. Očigledan pad forme u kombinaciji sa lošim navikama Amerikanca, prouzrikovali su otkaz.

Zato su svi ovog leta u "neverici" dočekali informaciju da je Markus Vilijams potpisao ugovor sa Sakramento Kingsima. Sjajni plej je rešio da dokaže da se nije bez razloga vratio u najjaču ligu sveta.

U predsezonskoj utakmici protiv Portlanda, Vilijams je proveo na terenu 18 minuta i pokazao deo magije koju poseduje.

Uz skromna tri poena upisao je i pet asistencija, a jednom od njih je posebno oduševio fanove Sakramenta koji su njegovo dodavačko umeće uporedili sa sa onim što je radio Džejson Vilijams.

Markus je u jednoj akciji stigao do lopte, povukao kontru i asistencijom iza leđa uposlio Papajanisa za lake poene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    10. oktobar 2017 | 16:21

    nije ovaj wilijamsd neki igrac,ali je dobar sto se tice asistencija, sut mu je malo slabija stavka,ali bolji je od papajanisa i kufosa, kako god se zvao centar sakramenta,pa meni ta dva grka ne trebaju ni u mega bemaksu

  • Alex

    11. oktobar 2017 | 09:57

    Zar ga Sakramento nije otpustio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA