≫ 

Tesla uz košarkaše Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Srpski brend ICT uređaja Tesla postao je deo slavnog kluba

  • 10

Košarkaški klub Partizan NIS dobio je veliko pojačanje! Novi član crno-bele porodice postao je brend ICT uređaja Tesla, sa paletom tableta, telefona, televizora i klima uređaja u potpunosti osmišljenom u domaćoj kompaniji Comtrade Distribution.

>>> Comtrade predstavio novi Tesla smartfon: Zavidne performanse i izuzetno atraktivna cena (FOTO)

Uz slogan ''Slavno ime uz slavni klub'', brend Tesla  potpisao je sponzorski ugovor sa Partizanom.

>>>Akcije kompanije Tesla beleže visoki rast uprkos lošim finansijskim rezultatima - Besplatan vodič "Kako trgovati cenom akcija Tesle"

Uređaji Tesla su za kratko vreme stekli popularnost koja među potrošačima već prevazilazi granice regiona, i upravo zbog toga u ovoj kompaniji ističu da brend Tesla i Partizan imaju mnogo toga zajedničkog.

Jer, ovaj košarkaški klub je i u najskromnijim uslovima postizao najveće sportske uspehe zahvaljujući talentu, posvećenosti i viziji, a iste vrednosti i borbenost deli tim profesionalaca i entuzijasta koji stoji iza brenda Tesla.

Foto: Vladimir Milovanović

Nakon današnjeg potpisivanja ugovora, predsednik košarkaškog kluba Partizan NIS, Ostoja Mijailović je izjavio:

- Kao što smo i najavili pre neki dan, potpisali smo prvog sponzora. Nalazimo se u kompaniji Comtrade u okviru koje se nalazi brend Tesla koji će biti jedan od naših glavnih sponzora ove sezone. Ovo nam mnogo znači za novi početak i lakši finansijski protok - rekao je Mijailović.

Generalni direktor kompanije Comtrade Distribution, Marko Bratić je izjavio:

- Partizan je najveći brend srpske košarke. Mi u kompaniji Comtrade sa poštovanjem gledamo na istorijske rezultate i uspehe ovog kluba, sa zadovoljstvom se sećajući svih radosti koje su nam Partizanovi košarkaši priređivali, kako kroz uspehe u matičnom klubu tako i kroz uspehe reprezentacije.

Foto: Vladimir Milovanović

- Comtrade je pre tri godine pokrenuo razvoj brenda Tesla, sa ciljem da tržištu ponudi veoma kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

-U ovaj izazovni projekat ušli smo sa ciljem da osvojimo ne samo domaće tržište, već da budemo prepoznati i van granica zemlje, baš kao KK Partizan koji je u najslavnijim danima vladao evropskim košarkaškim terenima.

- Bilo je vremena u kojima je lakše bilo biti uz Partizan nego što je to danas. Ali, kako se već kaže – u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci, i zbog toga smo danas ovde, nadajući se da će naša podrška pomoći Partizanu da se što pre vrati na staze slave.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Već u utorak na utakmici 7Days Evrokupa, Bilbao Basket – Partizan NIS, slavno ime Tesla će sa poleđine dresa davati vetar u leđa crno-belom timu !

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar_do_groba

    23. oktobar 2017 | 17:21

    Tako je bre svaka cast Ostoja nacuo sam da Zagorac dolazi ako je istina nema cega da se bojimo lako cemo uzeti abu.

  • Milance

    23. oktobar 2017 | 14:40

    Srpski klub - srpski brend. Malo je takvih

  • KARUDIJAN.

    23. oktobar 2017 | 13:21

    Svaka cast,samo hrabro,glavu gore i polako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA