≫ 

Bogdanov "rafal" u Torontu ostao u senci najdirljivijeg trenutka po navijače Reptorsa

Vins Karter odigrao poslednji meč u hali kluba u kom ima status legende

  • 1

Odlično šutersko veče našeg Bogdana Bogdanovića protiv Toronta, o čemu smo već pisali, obeležio je i oproštaj njegovog saigrača, legendarnog Vinsa Kartera od navijača Raptorsa, čiji je dres svojevremeno proslavio.

Gostovanje Sakramento Kingsa u Torontu, poslužilo je Vinsu Karteru da se poslednji put na parketu Er Kanada Centra pozdravi sa navijačima tog kluba. Iako je prošlo trinaest godina od kako je poslednji put obukao dres popularnih "Raptorsa", četrdesetjednogodišnjeg majstora zakucavanja i te kako dobro pamte u Kanadi.

BOBI OBORIO REKORD U NBA: Ovo nije "uspeo" nijedan srpski košarkaš pre njega

On je na 11.6 sekundi do kraja meča namerno napravio petu ličnu grešku, a prilikom izlaska iz igre, cela hala je ustala i dugotrajnim aplauzom ga ispratila sa terena.

U jednoj od izjava za kanadske medije posle utakmice Karter je istakao da povratak u Toronto, makar i u revijalnoj utakmici, nije samo moguć, već je i vrlo izvestan, a sudeći  po reakcijama sa nedeljne utakmice, navijači ne bi imali ništa protiv da se to i dogodi.

Vins Karter iza sebe ima dvadeset NBA sezona, a trenutno sa našim Bogdanom Bogdanovićem nastupa za Sakramento Kingse. Za Toronto je igrao od 1998. do 2004. godine i jedan je od šest igrača u istoriji NBA koji su tokom karijere beležili 24.000 poena, 6.000 skokova, 2.500 asistencija, 1,000 ukradenih lopti i 1.000 postignutih trojki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA