≫ 

Konačno otkriveno zašto Zagorac nije prešao u Partizan: Muta Nikolić upropastio transfer nepromišljenim potezom! (VIDEO)

Nepromišljena izjava bivšeg trenera crno-belih pokvarila je već dogovoren transfer talentovanog košarkaša

  • 27

Navijačima Partizana i dalje je neprežaljena rana propali transfer Radeta Zagorca, koji je faktički bio na korak od potpisivanja ugovora sa crno-belima, ali se sve izjalovilo na kraju.

>>> Rade Zagorac od dolaska u Betis igrao samo tri minuta, Grobari likuju i priželjkuju raskid ugovora (FOTO)

Ipak, kako je sada predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio u razgovoru za Sport klub, transfer je propao zbog jedne nepromišljene izjave bivšeg trenera Miroslava Mute Nikolića na konferenciji za medije, kada je rekao da Zagorac traži više novca, nego što je to bilo dogovoreno.

- Dosta informacija o Radetu Zagorcu su pogrešno prenete. Rade Zagorac je prihvatio ono što je Partizan ponudio, i kada je finansijski aspekt u pitanju i kada su godine u pitanju. Iz kluba, pre svega Muta Nikolić je na konferenciji za medije rekao da Zagorac traži dosta više novca nego što je on zapravo to i tražio. Tu se igrač povukao, nije želeo da dođe u klub na takav način, našao je novi klub i tu smo se mimoišli.

Foto: Vladimir Milovanović

- Mislim da je to velika šteta i za igrača i za Partizan, jer je nama u tom momentu ta pozicija jako značila. Mislim da sada ne bismo imali ove probleme u sportskom sektoru, ali desilo se i tu grešku ne možemo da ispravimo.

- Tu grešku nije napravljena ni krivicom Partizana ni mojom krivicom, već jednom nepromišljenom izjavom koja je izrečena, koja je pokvarila taj transfer. Kao i nekoliko informacija koje su procurile tokom pregovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    26. decembar 2017 | 17:39

    Ма да, најлакше је окривити Муту. Као да он није могао да "прогута" чак и ако је нешто у брзини Мута рекао. Требало вам доста времена да смислите нешто као оправдање. Али лепо је то што се циркус у клубићу стотка наставља.

  • ⚔️Žika Živac⚔️

    26. decembar 2017 | 20:03

    Aj sad sve svalite na jadnog Mutu!Neće dečko da igra za eksere,hoće da igra evropsko takmičenje a ne izmišljene kupove

  • Papilon

    26. decembar 2017 | 20:46

    Muto stalno tebe krive od kada si otisao, presavi ti lepo tabak pa tuzba, da vidi kako ce biti fini, eno Dula mole za razgovor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA