≫ 

Ja najstariji, a oni me maltretiraju! Pero Antić pravio šou i otimao saigračima novogodišnje poklone (VIDEO)

Najiskusniji košarkaš Zvezde glavni je za stvaranje dobre atmosfere u ekipi

  • 4

Košarkaši Zvezde trijumfalno su završili 2017. godinu pobedom nad Armanijem u Milanu, a da u taboru crveno-belih vlada dobro raspoloženje moglo je da se vidi i na novogodišnjem koktelu kada je predstavljen kalendar za 2018. godinu.

Već tada smo videli da je Pero Antić, iako najstariji u ekipi, glavni za stvaranje dobre atmosfere u ekipi. Makedonac je pravio šou na promociji kalendara pred kamerama Telegrafa.

>>> Feldin konačno progovorio: Ovo je prava istina o meni i Maji Berović! (VIDEO)

Dok smo intervjuisali Lazića on je upada u kadar i smejao se, zatim je otimao kese sa poklonima od Nikole Radičevića, a zatim i dao ležeran intervju gde se videlo koliko je opušten.

Kada smo ga pitali da li to što je najstariji znači i da može da ''maltretira'' ostale saigrače, Antić je dao potpuno suprotan odgovor:

- On me maltretira sve vreme, kapiten... Ja najstariji, a oni me maltretiraju! Prolazim torturu u svlačionici. Ali dobro, dozvoljavam im, ipak su to moja braća - uz osmeh je rekao Pero Antić.

Zatim je oteo poklon od Nikole Radičevića i objasnio da je morao to da uradi.

- Ne maltretiram ih, samo ih uči kako treba. Imam tri klinca kući, moram i ja da odnesem nešto - našalio se harizmatični košarkaš.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA