≫ 

Odbili se od Bobija kao da su udarili u zid: Marjanović konačno zaigrao i odmah brutalno zakucao preko dvojice! (VIDEO)

Srpski gorostas sjajno koristi i mizernu minutažu koju dobija od trenera Detroita

  • 2

Boban Marjanović je konačno dobio priliku od trenera Detroita Stena Van Gandija da zaitra. Na terenu je proveo 10 minuta i imao je skoro pa dabl-dabl učinak od 7 poena i 6 skokova.

Navijače je posebno oduševilo jedno zakucavanje, po čemu je postao poznat srpski gorostas. Kada primi loptu u reketu pod košem, faktički je nezaustavljiv, što se videlo u duelu protiv Toronta, kada mu ni dva čuvara nisu mogla ništa.

Jedan od njih se čak i posle kontakta sa Bobijem odbio nekoliko metara u aut, kao da je udario u zid, a i drugi nije uspeo ništa osim da statira pod košem i gleda kako Marjanović silovito ubacuje loptu kroz obruč.

>>> Bogdanova noć za pamćenje uz rekord karijere, pogodio je svaku trojku: Amerika konačno videla kako radi srpska haubica! (VIDEO)

>>> Teo mangupskom forom namagarčio Jokićevog saigrača: Komentator nije mogao da zadrži smeh kad je video kako ga je osramotio (VIDEO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

    18. januar 2018 | 10:27

    Samo da mu se da vjse prostora bio bi ubitacan igrac ali ima i on nekih mana u igri sporo vracanje u odbrani to mu je jedna od najvecih ali sve se to da popraviti

  • Boby

    18. januar 2018 | 10:48

    Slabo je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA