≫ 

Partizan ga se lako odrekao, on sad bukvalno kida: Brutalno kucanje Lukovića koji vodi Barane u plej-of (VIDEO)

Centar Mornara igra sezonu karijere, nazire mu se i doigravanje ABA lige

  • 2

Uroš Luković se nije uklopio u planove Partizana, olako je pušten iz najtrofejnijeg košarkaškog kolektiva, ali nema zime za njega: sreću je pronašao u Mornaru sa kojim se nalazi nadomak najvećeg uspeha crnogorskog kluba, plasmana u doigravanje regionalnog takmičenja.

>>> Tinja nada Partizana: Mornar izgubio, ali i dalje je bliži plej-ofu od crno-belih

Barani su poraženi od Cedevite, što je povoljnost po Partizan, ali nema mnogo brige u Baru s obzirom na to da im još samo jedna pobeda rešava pitanje plasmana u plej-of, u gostima kod Cibone ili MZT-a na svom terenu u poslednjem kolu.

Jedan od najzaslužnijih za uzlet Barana ove sezone svakako Luković koji je briljirao i protiv Cedevite sa 22 poena i 13 skokova (indeks 37) i jednim brutalnim zakucavanjem kojim je razneo obruč.

Nije bilo odbrane od silovitog naleta Lukovića, snažno je prikucao loptu potvrdivši reputaciju ponajbolje "petice" ove sezone u ABA ligi.

Dok je Partizan muku mučio sa igračima na toj poziciji čitave sezone, i još uvek muči, Luković je izrastao u jednog od najdominantnijih centara...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    10. februar 2018 | 20:58

    jednom zakucao i odmah je veliki igrac,zakucao sada i ko zna kada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA