Partizan mi je uništio karijeru, a nisu mi dali ni cent: Semjuels žestoko raspalio po crno - belima (VIDEO)

Po svemu sudeći Partizan je glavni krivac za lošu reputaciju koju sada Semjuels ima

  • 8

Bivši centar Partizana Samardo Semjuels, koji je suspendovan zbog narušavanje klupske discipline, mesecima posle odlaska iz kluba ne prestaje sa kritikama na račun crno-belih.

>>>Zamalo da se Delije neočekivano vrate na tribine Pionira: Falilo je samo jedno DA!

Ovoga puta je u intervjuu za francuski BeBasket istakao da se sve u klubu i Srbiji dešavalo van njegovog uticaja:

- Sve je bilo van moje kontrole. Od svih vesti koje su se pojavile o meni, niti jedna prethodno nije došla do mene kako bi se čula moja strana priče. Kako o nekome sa kim nikada niste razgovarali, ko pritom ne razume vaš jezik, možete da pišete da je ser*nja? Ako na društvene mreže postavim trulu šalu, hoćemo li svi da kažemo kako mi je smisao za humor ravan nuli?

Jamajčanin se osvrnuo na period koji je proveo u Betisu koji je, po njegovim rečima, bio identičan kao i period u crno-belom dresu.

- U Betisu sam bio najbolji igrač tokom priprema. Možda sam imao nesuglasice sa trenerom, možda sam mu nešto i rekao, ali konačnu odluku doneo je prvi čovek kluba, ne trener. Isto mi se dogodilo i u Partizanu sa objavama na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Semjuelsa, koji je u redove kluba iz Humske stigao kao veliko pojačanje, posebno je razbesnela činjenica da su njegove objave na društvenim mrežama uticale na njegov status u klubu.

- Instagram i košarka ne idu zajedno. Znam da je javno sve što objavim na društvenim mrežama i znam da su svi mogli da vide moj profil. Ali moja je stvar šta ja radim u slobodno vreme i u privatnom životu. Mogao sam da stavim šta ja hoću, sve dok to ne šteti Partizanu.

Ipak, najviše pažnje izazvalo je ono što je imao da kaže o svojoj karijeri.

- Celu karijeru gradite na jedan način, a onda zbog nekih dešavanja može da uništi sve što sam uradio još od svog četrnaestog rođendana. Recite mi, šta se dešavalo u Barseloni, Milanu, Klivlendu, Lujvilu… Na svim tim mestima nije bilo nijednog problema.

- Kada sam otišao iz Partizana, počeli su da se pojavljuju članci u novinama gde piše da je klub bio u velikom problemu, u finansijskoj krizi, da duguje sedam miliona evra… Betis se i pored svih poteškoća otarasio igrača kakav je Dontej Drejper. Nije ni čudo šta se sve dogodilo takvom klubu.

VIDEO: Mali Grobar zove Semjuelsa da pozdravi navijače, centar Partizana je to pogrešno shvatio

U odnosu na sve klubove u kojima je igrao, najviše kritika izrekao je na račun Partizana, koji je po njegovim rečima njemu uništio karijeru.

- Te priče su me povredile i učinile da jako teško nađem novi angažman. Danas svi igrači mnogo lakše dolaze do novih ugovora. Partizan i Betis su uništili moju reputaciju i sve što sam uradio do sada. Nisam dobio ni cent od Betisa i Partizana.

- Zašto rade to ako nisu ništa izgubili? Bio sam toliko frustriran zbog toga što sam utakmice gledao sam preko televizora. A sve to zbog dva kluba prema kojima nisam imao obavezu i koji nisu imali želju da grade budućnost na meni.

Da podsetimo, Semjuels je tokom karijere, osim Partizana, nastupao za Hapoel, Barselonu, Brindizi i Armani.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko PFC

    15. mart 2018 | 18:48

    Unistio ti je Muta Nikolic, i tvoju i Partizanovu sezonu u Aba ligi.

  • Milos

    15. mart 2018 | 20:45

    Nijesi jedini kome je partizan unistio karijeru , u taj klub treba da si rob da trpis trenerove a i presjednikove (danilovic) uvrede ne smes da pitas oceli i kad (stipendija) ako se ipak odvazis da pitas onda si neprijatelj kluba i gledas utakmicu sa klupe i niko ti se ne obraca na tre. Tako da slabo treniras i mala minutaza . Tako nije moglo vise i na srecu kosarke to nije moglo trajat vecno, eto ispostavilo se . A i ako posle svega toga oprostis dug ti si dobar decko a oni sistemom samo njima znanim podele tvoje pare i svi srecni !

  • ⭐⭐⭐

    15. mart 2018 | 18:02

    A da možda nisi loš igrač? Da si kvalitetan ne bi ni potpisivao za klubove poput Betisa i Partizana već u neke velike i jake klubove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA