≫ 

On je najveća baraba u NBA, nekad je duvao Lebronu u uvo, sad mu se i dive i smeju zbog poteza koji je izveo (VIDEO)

Lens Stivenson ponovo u centru pažnje

  • 1

Šarlot Hornetsi su odneli pobedu protiv Indijane, oslabljene doduše za dvojicu najboljih, Oladipa i Bogdanovića, koje je trener poštedeo napora pred mini-pauzu i početak plej-ofa.

No, nije manjkalo atraktivnih poteza i bez njih, onaj najefektniji izveo je kombo bek Indijane Lens Stivenson, i to kakav: udario je strašnu blokadu dominantnom centru gostiju Dvajtu Hauardu, istina s leđa.

Ne umanjuje to, naravno, spektakularan potez ekscentričnog momka iz Bruklina koji je i u toj situaciji potvrdio reputaciju najveće barabe u ligi.

Odmah pošto je "zalepio" Dvajta, okrenuo se ka navijačima, stegao mišiće, emocije su proradile, toliko da je potpuno zaboravio ili ga je jednostavno bilo briga što je drugi igrač Šarlota u nastavku akcije pokupio loptu i njemu iza leđa zakucao je u obruč.

Mogao je Stivenson da mu se ispreči, samo da je hteo, međutim koga briga kad je upravo prizemljio jednog od najdominantnijih centara lige. Sve ostalo, i to što ga ismevaju mnogi, manje je važno.

Svojevremeno je maltretirao Lebrona Džejmsa u seriji sa Majamijem, ostalo je zabeleženo da mu je duvao u uvo, Vejdu se unosio u lice, odlazio do klupe Hita da sluša instrukcije protivničkog trenera.

Jednom rečju - Stivenson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA