≫ 

Skandal u Češkoj: Srbin žrtva sramnog sudijskog flopinga! (VIDEO)

Darko Čohadarević isključen zbog navodnog udaranja arbitra, meč prekinut, ali video pokazuje da je sudija sve obmanuo

  • 3

Utakmica četvrtfinala češkog plel-ofa između Opava i Olomuckog prekinuta je zbog incidenta u drugoj četvrtini, kada je igrač gostiju, Srbin Darko Čohadarević, nasrnu na sudiju.

Krilni centar Olomuckog uneo se u lice arbitru Satanislavu Kučeri, odmah je dobio tehničku, a onda je pomenuti sudija dodatno "zakuvao" situaciju: iako ga srpski košarkaš nije ni dotakao, Kučera se bacio kao da ga je pogodio snajper, ostao da leži i previja se od "bolova".

Ipak, Čohadarević i njegov tim su na kraju ispaštali, jer je meč prekinut i registrovan trijumfom domaćeg tima, za njihovo vođstvo u seriji 2:0.

U poraženom timu se ne mire sa odlukom, zahtevaju da se meč nastavi, jer je svima jasno da srpski košarkaš nije kriv za ono što mu se pripisuje.

- Osuđujemo ponašanje našeg igrača koji će biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali nerazumna je odluka da se prekine utakmica. Tražićemo da se nastavi ili ponovo odigra. Ispravno je bilo da sudije isključe našeg igrača i da se meč nastavi - poruka je Olomuckog.

Ostaje da se vidi da li će KS Češke posle pregledanog snimka preinačiti odluku i naložiti ponavljanje meča ili će sve ostati tako kako jeste, a serija, koja se igra na četiri pobede, biti nastavljena trećim duelom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA