≫ 

Enis je individualac, a od Bjelice smo više očekivali: Alimpijević najavio napad na titulu!

Trener Crvene zvezde apostrofirao Kanađanina kao solo igrača

  • 21

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević obrazložio je iznenadni odlazak Dilana Enisa kao posledicu toga što se nije najbolje adaptirao na sistem igre kluba i stavio individualni učinak ispred timskog.

- Enis se nije najbolje uklopio u sistem kluba, koji u skladu sa ambicijama uvek stavlja kolektiv ispred individualnog učinka. On je veliki profesionalac i već je pronašao novi klub, a u Španiji jedva čekaju takve igrače - izjavio je Alimpijević na konferenciji za medije u prostorijama Košarkašog saveza Srbije.

>>> Može li Partizan da iskoristi krizu Zvezde da osvoji titulu šampiona Srbije?

Prema njegovim rečima, dolazak dvojice igrača iz FMP-a Alekse Radanova i Filipa Čovića je u skladu sa ambicijama kluba, koji želi da odbrani trofej u Superligi, ali ne zaboravlja da i drugi klubovi imaju slične pretenzije.

- Crvena zvezda ulazi u ovo takmičenja sa namerom da ga osvoji, ali u druge ekipe žele da dođu do tog cilja. Pre svih Partizan, koji je u prethodnom periodu pokazao da ima osnova da se bori za trofej - rekao je Alimpijević.

Samo igraj timski i ne brini ništa, Dušan Alimpijević (desno) savetuje Tejlora RočestijaFoto: MN pres

Trener crveno-belih je otkrio i da će status iskusnog Milka Bjelice biti poznat naredna dva dana, ali nije krio da je u pojedinim utakmicama očekivao više od igrača koji je 10 godina u nizu igrao Evroligu.

Crvena zvezda takmičenje u Superligi počinje sutra protiv Mladosti iz Zemuna u hali "Aleksandar Nikolić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    17. april 2018 | 15:43

    Od tebe se više očekivalo, forma igrača i stil igre zavisi od trenera, zašto si doveo Enisa ako ti je individualac, nije on promenio način igre posle dolaska u Zvezdu! A šta je sa Feldinom!? SVI IGRAČI su ti van forme, igraju uglavnom individualno pa ako krene šut za tri onda je ok a ako ne krene +30 za protivnika! Što ti igrači zbunjeni posle svakog tajmauta, ne znaju ko gde trči, Feldin ti puca trojku na pola koša razlike mesto da se ide na siguran koš iz reketa uz faul, šta ti Lazić traži u napad na 72:70, on je loš napadač i normalno je da će da mu ponude prostor za prodor koji uglavnom promaši!!! Cele sezone dosadna igra, zato i nemaš publike muka mi je bilo gledati. Ti na kraju sebi daješ za pravo da kažeš kako neko nije ispunio očekivanja kao da si ti sve perfektno odradio, stidi se!!! ODLAZI ALIMPIJEVIĆU AKO IMALO ČASTI IMAŠ... TI SI KRIV ZA SVE, SVE SU TO TVOJE GREŠKE.

  • Vladimir

    17. april 2018 | 14:56

    Kako te nije sramota da bilo sta kazes, kad si ti jedini krivac za sve !

  • Obi

    17. april 2018 | 15:42

    Ma brisi iz Zvezde glavom bez obzira. Sram te bilo, toliko si nas unazadio i upropastio da ne licimo na ekipu nego na raspzstenu bandu. Odlazi molim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA