≫ 

Ovo je ključni detalj Zvezdine pobede, a ne trojka! Da su sudije videle ovo crveno - beli bi izgubili! VIDEO)

Janković je pogodio trojku za pobedu, ali je pre toga usledila nesportska greška koju su sudije previdele

  • 29

Zvezda je pobedila u Pančevu Tamiš sa 87:86 trojkom Jankovića u poslednjoj sekundi, ali ništa od toga ne bi bilo da sudije nisu previdele ključni detalj meča.

Na četiri sekunde pre kraja kod 86:84 za Tamiš. ekipa iz Pančeva je izvodila loptu ispod svog koša. Jedan igrač je pobegao Feldinu i krenuo sam u kontru, ali ga je igrač Zvezde zadržao povlačenjem za dres, a nakon toga prestigao i uzeo loptu.

Realno za ovo se dosuđuje nesportska lična greška što znači dva slobodna bacanja i lopta sa strane i to bi donelo pobedu Pančevcima. Međutim, sudije su previdele ili nisu smele da vide ovaj potez, pa je sve završeno onako kako je završeno.

Pogledajte taj detalj na 4,10 minuta snimka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    1. maj 2018 | 09:13

    Nista ovo nije cudno, oni kradu u svim sportovima. Ta je li i Milojevic sa ispodprosecnim klubom osvojio fudbalsko prvenstvo. Ovamo su dali 150 golova, a u LE tri. To je drzavni projekat i mogu da rade sta hoce u svim sportovima. Samo nece dokle hoce.

  • ...

    1. maj 2018 | 08:59

    Alo bre zvezda je zlo naseg sporta, oni def upropascavaju sport vec decenijama... Sto se vidi iz prilozenog, treba ih zatvoriti...

  • Nikola HN

    1. maj 2018 | 09:09

    Čudo jedno da to Čović već nije objasnio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA