≫ 

Jokića u skorije vreme nećemo gledati u reprezentaciji: Srpski centar u Beogradu pričao o svom statusu u nacionalnom timu

Centar Denvera pred meč Mege i Partizana prvi put pred srpskim medijima se oglasio o pitanju koje interesuje sve ljubitelje košarke u Srbiji

  • 94

Nikola Jokić se maksimalno, bez rezervi, posvetio obavezama u NBA ligi, dok će reprezentacija morati da sačeka neko drugo vreme.

Takav zaključak nameće se posle izjave srpskog centra za srpske medije pred meč Mege i Partizana, na pitanje o njegovom statusu u nacionalnom timu.

- Ja sam već pričao o tome sa Saletom (Đorđevićem, prim. aut), rekao mi je da me ne planira, ali ne u tom smislu, već u smislu da zna kakva je situacija sa ugovorima, zna kakva je moja situacija, tako da, hm, u nekom smislu me ne planira - rekao je Jokić novinarima, prenosi na svom instagramu košarkaški novinar Vladan Tegeltija.

Jokića su navijači u Srbiji "uzali na zub" zbog odluke da ne igra na prethodnom evropskom prvenstvu, evo šta je rekao i na tu temu:

- Bilo, pa prošlo...

Da li ovo što si rekao znači da te nećemo gledati u reprezentaciji samo ovo leto ili na duži period?

- Ne znam, ljudi, stvarno, videćemo... - naprijatno je Nikoli bilo da priča na temu reprezentacije.

Poslušajte kompletnu izjavu Nikole Jokića

 
JOKIC O REPREZENTACIJI - poslusajte prvi #jokic #kosarkaA post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

VIDEO: Zabranjeni košarkaški elementi zbog kojih je uništen duh igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. maj 2018 | 21:29

    Pusti ti patriotizam druze,gledaj sebe i svoju familiju.Svi bi mi uradili isto kao i ti,nemas ti nista od toga sto mi zelimo.Samo napred i ne okreci se sine..

  • Ana

    24. maj 2018 | 22:46

    Dečko je primer kako treba da se radi. Na prvo mesto svoj život i svoja porodica, pa sve drugo. Da se sutra povredi ne bi ni lečenje kako treba u Srbiji imao, nego bi mu porodica i ručak morala donositi koliko smo nikakvi kao država. Krenulo ga u životu i ne treba da se troši za Srbiju koja je više dala nekom migrantu nego njemu.

  • Somborac

    25. maj 2018 | 09:06

    Sve velike patriote i još veći Srbi. Njegov izbor hoće-neće, a vi komplekse i frustracije iz vašeg života nemojte ovde lečiti. Nikola je dobar momak. Normalno je da želi materijalno da se obezbedi jakom ugovorom u NBA a posle toga biće vremena i za reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA