≫ 

Budućnost dovela Amerikanca: MVP sa NBA pedigreom stigao u Podgoricu! (VIDEO)

Pripreme za Evroligu počele su u Crnoj Gori

  • 5

Košarkaški klub Budućnost ozbiljno je shvatio učešće u Evroligi i već doveo prvo pojačanje, Koti Tejlora Klarka koji je prošlu sezonu igrao u ruskom Avtodoru iz Saratova i bio jedan od najboljih igrača VTB lige.

>>>Lud meč u Podgorici: Budućnost vodila 21 razlike, Mornar promašio trojku za pobedu!

Dan uoči ključnog duela u Baru, u kojem Podgoričani imaju imperativ pobede kako bi izjednačili prednost Mornara koji u seriji vodi sa 2:1, stiglo je prvo pojačanje. Reč je o dvadesetpetogodišnjem Amerikancu koji igra na poziciji krila.

Prošlu sezonu Klark je igrao u ruskom Avtodoru iz Saratova i bio četvrti strelac i drugi skakač takmičenja sa prosekom 20.04 poena i 8.3 skokova po meču i bio je MVP regularnog dela VTB lige.

Ovaj transfer na svom tviter profilu najavio je i menadžer Miško Ražnatović.

Tokom karijere upisao je i debi u NBA ligi u dresu Bostona, a igrao je još i za Uniks iz Kazanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    30. maj 2018 | 20:04

    Dovedeš igrača u Budućnost-gorivo 1,5e,hahaha,ako dovedu još četvoricu biće gorivo 2,5e,a hljeb 1,5- državni projekat:)

  • NekoKo

    30. maj 2018 | 17:59

    Voleo bih da Budućnost napravi sjajan rezultat u EL, pa da se ovim našim demagozima koji vode Zvezdu i Partizan pokaže gde im je mesto. Ajde bre za skoro 100 godia igranja košarke mi imamo samo jednog prvaka Evrope koji je to samo jednom u svojoj istoriji postigao. To je sramota ako se uzme u obzir činjenica da štancujemo vrhunske igrače kao na traci u svih tih 100 godina. Da li je moguće da su ljudi koji vode naše klubove toliki debili? NA stranu sve i mafijašluk, muljanje, ličn iteresi ... Dovoljno je pogledati kakvi indijanci su dovođeni u Zvezdu u poslednjih par godina. Nemam ništa protiv anonimusa, ali brate da li uopšte neko prati te igrače pre nego što potpišu, da li neko pogleda neke njihove utakmice? Ideja da dovedeš Feldina, pa Skorcinaitisa, pa Mekela, pa onog Lipovija, pa neke Tomsone, Nelsone .. za koje ni bog više ne zna gde su je bruka i sramota za srpsku košarku. Pri tome Jedan Jokić nikada nije zaigrao ni za Zvezdu ni za Partizan, ali važno je da je igrao za zalizanog kalafona. Jokić je ekstremen primer, ali slično je i sa gomilom naših talentovanih igrača koji bi uz malo truda i rada od gore pomenutih indijanaca bili bolji za tri klase. Važno je da takvi igraju za Sege Mege i da se ekspresno još nedorađeni šalju preko.

  • Sever

    30. maj 2018 | 18:12

    Čoviću ukanalio si naš klub za desetku !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA