≫ 

Juče protiv Klopa na Enfildu, danas protiv kuma u Šapcu: Milojević otkrio kako se transformiše sa Lige šampiona na Superligu (VIDEO)

Trener crveno-belih odmeriće u nedelju snage protiv svog venčanog kuma, novog trenera Mačve

  • 1

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji pred meč protiv Mačve, pričao je o transformaciji sa utakmica najvišeg nivoa kao što je bio duel protiv Liverpula, na mečeve Superlige Srbije.

Zvezda je u sredu igrala na Enfidlu, gde je poražena sa 4:0 od ekipe Jirgena Klopa, a nekoliko dana kasnije odmeriće snage sa Mačvom iz Šapca, koju je preuzeo Darko Tešovič, venčani kum Vladana Milojevića.

- Imamo možda jedno od najtežih gostovanja u ovom delu prvenstva. To je ekipa koja nas je mnogo namučila prošle godine eliminacijom iz Kupa. Imam samo reči hvale na njihov račun, ekipa su koja ima kontinuitet i koja ima iste igrače, izuzev Matića koji je otišao. Vidi se dobar rad trenera Aničića, i to je pozitivan primer u našem fudbalu. Skup su iskusnih igrača, koji dosta pružaju u Superligi i promena trenera koja im se dogodila i dolazak Darka Tešovića će im sigurno doneti dodatni kvalitet u tom kontinuitetu, to znam jer ga dobro poznajem i jer mi je bio saradnik u Panioniosu i misim da je Mačva napravila dobar izbor.

Darko Tešović je novi trener Mačve; Foto: MN Press

- Darko Tešović je moj venčani kum, znamo se mnogo bolje van fudbala. Drago mi je da je Darko ušao u karavan superligaških ekipa. Zaslužuje svojim radom, mislim da je Mačva izabrala fantastičnog trenera, koji će nastaviti sjajan posao koji je radio Aničić pre njega. Ipak je on nekoliko dana tu, videćemo koliko može da promeni, ali Mačva ima prepoznatljiv stil igre već dve godine, ali u svakom slučaju, spremni smo na sve - rekao je Milojević, koji je otkrio i kako izgleda transformacija sa takmičenja najvišeg ranga na Superligu Srbije.

- Moramo da razmišljamo na takav način, moramo jako brzo da se prebacujemo. To su neke stvari, vizuelno, slika i atmosfera i način igranja - jako tu treba biti obazriv i pažljiv u vezi svega toga. Kroz razgovor i priču sa igračima, stalno im govorimo da moraju da budu mentalno jaki, rekao sam i naglasiću da nam je prvenstvo prioritet nad prioritetima, ako želimo da stignemo do tog cilja, moramo tako da razmišljamo - rekao je trener Zvezde, koji još ne zna na koje će igrače računati zbog povreda.

Jovičić neizvestan za duel protiv Mačve; Foto: Tanjug/AP

- Neće nam biti lako, očekuje nas teška i borbena utakmica. Videću na koje igrače mogu da računam i u kom ćemo sastavu izaći na teren. Neki igrači imaju preglede, kao Branko Jovičić i Boaći, videćemo kakva je situacija sa Markom Marinom. Iskreno, moramo da budemo pažljivi što se toga tiče, jer nijedan trener ne voli da ima duže igrača van stroja. Nekoliko puta smo se opekli u tom smislu. Neki igrači su možda i spremni da igraju, ali možda ćemo ih sačuvati, da dobijemo još neki dan, da budemo potpuno sigurni što se njih tiče -poručio je Milojević, koji kaže da ne gleda kakvo je stanje na tabeli i to što večiti rival zaostaje već sada 9 bodova.

Vladan Milojević i Tatjana Šajković; Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Niti pričamo o tome, niti razmišljamo na taj način. Ne gledamo tabelu, moramo da budemo fokusirani na ono što želimo, a želimo da na svakoj utakmici budemo najbolji. Ovo je tek 13. kolo. Ne znam ni da li je trećina prvenstva, pa onda ide plej-of i deljenje bodova. Neumesno je pričati, a videli smo da ima dosta dobrih ekipa, što je odlično, ima dosta pretendenata, velika je gužva u gornjem delu tabele, a tek predstoji deljenje bodova - sumira Milojević.

Utakmica Mačva - Crvena zvezda na programu je u Šapcu od

VIDEO: Borjan: Nisu bili penali, ponosni smo

VIDEO: Zbog ovoga što je uradio posle meča, svaki navijač Zvezde će poštovati Klopa

VIDEO: Pitali smo Šaćirija śta očekuje u Beogradu, samo se okrenuo i prošao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. oktobar 2018 | 17:11

    ee ali zato sledece sezone nece igrati ni ligu sampiona pa ce im ostati samo superliga kao i partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA