Partizan se izvinio navijačima posle debakla od Zadra

Uputili su iz tabora crno-belih poruku najvernijim navijačima zbog propusta na ulazima Arene

  • 12

Košarkaši Partizana nisu se proslavili u duelu sa Zadrom, pretrpeli su debakl poslednji put pod nadzorom Nenada Čanka koji je odmah posle meča i petog poraza u nizu podneo ostavku na mesto trenera.

>>> Partizanov horor u Areni, Zadar deklasirao crno-bele i naterao Čanka da podnese ostavku (FOTO) (VIDEO)

Dan posle, oglasio se klub, prvo da saopšti kako je prihvatio ostavku Čanka, a onda se i zahvalio vernim navijačima zbog podrške koju su dali igračima za vreme, ali i posle meča u već ustaljenom maniru.

U istoj poruci klub se izvinio pristalicama zbog neadekvatne organizacije ulaska na utakmicu zbog čega su brojni fanovi ostaliuskraćeni da gledaju utakmicu.

- Dan nakon utakmice Partizan NIS - Zadar, koja je odigrana u sjajnom ambijentu Štark arene, klub želi da se na prvom mestu zahvali svojim vernim navijačima na podršci koju su pružali crno-belima od prvog do poslednjeg minuta utakmice, ali i pesmi kojom su podržali tim nakon sinoćnjeg poraza - glasi poruka Partizana.

- Istovremeno, Partizan NIS želi da uputi izvinjenje svim navijačima koji su ostali ispred Štark arene. Nakon što je nivo 200 ispunjen do poslednjeg raspoloživog mesta, bezbednosna procena je ukazivala da je otvaranje nivoa 400 u tako kratkom intervalu rizično. Podsećamo, takođe iz bezbednosnih razloga, kapacitet nivoa 200 je takođe bio smanjen na 8.000 mesta koja su popunjena pred sam početak meča. Zbog svega navedenog, ubeđeni smo da će navijači razumeti razloge zbog kojih je nivo 400 ostao zatvoren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. oktobar 2018 | 17:17

    Питање колко су били ту због њих. Више личило да су дошли да се препуцавају због превласти😂😂😂

  • Milan

    27. oktobar 2018 | 16:58

    Ma opusteno, sve je to normalno

  • Goran

    27. oktobar 2018 | 17:13

    Izvinit ce te se se i za Zvezdom Buducnost Cedevitom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA