≫ 

Trinkijeri u četvrtak zvanično preuzima Partizan!

Italijan dobio ''zeleno svetlo'' i od porodice i za vikend će se naći na klupi crno-belih

  • 55

Dileme više nema - Andrea Trinkijeri će biti novi trener KK Partizan!

Ovu informaciju ekskluzivno donosi Sportski žurnal koji javlja da će Italijan u četvrtak stići u Beograd i ekipu crno-belih premijerno voditi u derbiju 6. kola ABA lige protiv Mege.

Trinkijeri je u ponedeljak boravio u glavnom gradu Srbije, na razgovoru sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem, ali je zatim otišao kući i na dogovor sa porodicom.

Italijan će na klupi zameniti Nenada Čanka koji je dao ostavku posle poraza Partizana od Zadra. Podsetimo, crno-beli su kiksnuli na svom terenu i sada imaju skor 2-3 u ABA ligi.

U sredu od 18.00 časova (Sport Klub 1) igraju meč 5. kola Evrokupa protiv Turk Telekoma, a ekipu će voditi pomoćni trener Aleksandar Matović.

Vratićemo se ponovo na Trinkijerija!

Trinkijeri i Mijailović na kafi u ponedeljak veče Foto: Twitter.com/@Ostoja1945

Italijanski stručnjak je sredinom avgusta dao jednu zanimljivu izjavu prilikom gostovanja na košarkaškom kampu ''Košarka bez granica''.

U intervjuu koji je dao Telegrafu, Trinkijeri je priznao da će preuzeti neki od srpskih klubova.

- Ja mislim da će se to pre ili posle desiti. Ja sam uveren u to. Ali nemate dovoljno para da vam odgovorim koji klub je u pitanju - kroz osmeh je rekao Trinkijeri tada.

>>> Loša serija Partizana uticala je na smenu trenera Čanka, a ako verujete da će to delovati kao pozitivna šok terapija, kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turk Telekom - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar GRS

    31. oktobar 2018 | 09:10

    Dobro dosao u KK Partizan najveci klub u evropi ⚫⚪🏀👍🇷🇸🏆

  • Drzavni projekat

    31. oktobar 2018 | 09:32

    Ostoja je za 2 godine promenio nekoliko trenera,doveo gomilu stranih igraca koji su sigurno skuplji od domacih,sad i trenera koji vredi 800000 sa stucnim stabom a Zvezda je drzavni projekat?Da li jos neko veruje u tu pricu?

  • Smesno

    31. oktobar 2018 | 13:49

    Sretnu se dve limenke u gradu i krenu da pricaju... "Odakle si ti"upita limenka limenku "Ja iz Zeleznika a ti?" "Ja sa Malog Kalemegdana"odgovara druga. "A ti mora da si neka "zvezda",kaze prva. "Bila sam zaista"zvezda"dok se nisam ugasila"odgovara druga. "Opusteno sad cemo nas dve da idemo na reciklazu" smeska se prva. "A gde upita druga limenka" "Kako gde,pa u goste kod Partizana"😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA