Sećate li se kako je Trinkijeri prozvao novinara posle Zvezdine utakmice da navija za Partizan zbog pitanja koje mu je postavio? (VIDEO)

Novi trener crno-belih znao je da pravi šou na konferencijama za novinare kada god je gostovao u Beogradu

  • 6

Grobari su u transu zbog najavljenog dolaska Andree Trinkijerija na mesto trenera Partizana, a i njegov potez na Tviteru dokaz je da je stvar završena, a trebalo bi da sve bude ozvaničeno o četvrtak.

Harizmatični Italijan je u prošlosti često bio u centru pažnje kad god bi gostovao u Beogradu, a to je bilo u duelima protiv Zvezde u Evroligi i Evrokupu, i uvek je pravio šou na konferencijama za novinare.

Na jednoj takvoj je izneo niz hvalospeva na račun Zvezde posle pobede crveno-belih nad njegovim Bambergom. Zvezda je tada bila nadomak plasmana u plej-of Evrolige, a Trinkijeri je pričao kao da je već tamo.

Novinar ga je tada upitao da li je siguran da će Zvezda ući u plej-of, pošto to nije bilo sigurno, i na kraju se ispostavilo da je Darušafaka ušla umesto Zvezde, a Trinkijeri je napravio šalu zbog koje su se nasmejali svi na konferenciji za medije.

- Ako se Zvezda ne plasira, onda je stvarno rusvaj. Ne mogu da zamislim da se to ne može desiti. Mislim da će 100% da igra plej-of!

- Da li ti misliš da neće igrati plej-of? Ti si za Partizan! - uperio je Trinkijeri prstom ka novinaru koji mu je postavio pitanje i izazvao smeh svih prisutnih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA