Trener Partizana u Turskoj objasnio razloge poraza

Aleksandar Matović smatra da je mekan ulazak u utakmicu bio ključan faktor uz loše odluke u završnici meča u napadu

  • 7

Trener Partizana na meču protiv Turk Telekoma u Ankari, Aleksandar Matović, poručio je posle poraza crno-belih od 77:72, da je razlog poraza loš ulazak igrača u utakmicu, kao i u tome što u odlučujućim trenucima igrači nisu donosili dobre odluke u napadu.

- Mekano smo ušli u utakmicu, što se naročito ogledalo u tome da smo im dozvolili dosta skokova u napadu i iz toga tri otvorena šuta za tri poena. Takođe, u prvoj četvrtini smo imali problem u odbrani od "pik end rola".

- U naredne tri četvrtine smo tu odbranu promenili i zahvaljujući kontroli skoka i kontroli njihove igre jedan na jedan, došli u situaciju da smanjimo razliku, čak u jednom trenutku i da dovedemo ishod utakmice u pitanje. Na kraju ipak nismo u tome uspeli, nismo energetski bili dobri, a u nekim odlučujućim trenucima nismo donosili ni dobre odluke u napadu - rekao je Matović posle meča u Turskoj.

Crno-belima je ovo bio šesti poraz u nizu, koji će pokušati da prekinu u subotu, kada gostuju Megi u Sremskoj Mitrovici, najverovatnije sa Andreom Trinkijerijem na klupi.

VIDEO: Nenad Čanak podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixi10

    1. novembar 2018 | 07:37

    Ako vas Misko ne pusti, sprema vas Trinki za super ligu

  • Cile

    1. novembar 2018 | 09:18

    Dokle vise ovako nisu to klinci nerazumni to su odrasli ljudi i tako se ponašaju sramota uzas celu utakmicu igraju bez veze i koja je to vec sta misle dokle ovako sad jedino da ih pusti Miloje videti ce mi.

  • Rade

    1. novembar 2018 | 07:15

    Partizan u svaku utakmicu ulazi mekano i stalno juri rezultat. Zasto? Pa zato sto imamo prosecne igrace, mekane, fizicki slabe, nemamo pleja koji ce da razigra ekipu da je vodi do pobede ovaj Pejdz to nezna i nemamo igraca koji ce da ubode trojku kad je naj potrebnije trebaju nam bar dva dobra igraca posebno plej koji ce da probija odbranu i koji zna da organizuje igru sa Pejdzom nema hleba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA