≫ 

Ne mogu da ćutim, jače je od mene, uvek naj... trener! Varda ogorčen zbog poraza Partizana, izribao je košarkaše crno-belih (FOTO)

Bez dlake na jeziku

  • 7

Nekadašnji košarkaš Partizana Ratko Varda prokomentarisao je turbulencije u klubu i bolan poraz u Evrokupu od Turk Telekoma.

Crno-beli su izgubili sa 77:72 u Ankari, bio je to šesti poraz u nizu, a tek se čeka da klub preuzme Andrea Trinkijeri.

- Ne mogu, jače je od mene, da ne prokomentarišem ovo. Gledam ovaj današnji Partizan, nema tu mnogo šta da se vidi, svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu, želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više, ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu.

- Da skinem 20kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Novicom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek naj..e trener, valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu - bila je poruka Ratka Varde.

Nema sumnje da Trinkijerija čeka težak zadatak, čeka ga mnogo posla, a vreme je već poodmaklo u pregovorima oko unosnog ugovora.

VIDEO - Nenad Čanak podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA