Trento preti Partizanu, iako su se crno-beli moćno pojačali: Pionir je poprište prve Trinkijerijeve važne bitke u Evrokupu! (VIDEO)

  • 8

Trener košarkaša Trenta Mauricio Buskalja veruje u pobedu meč 6. kola Evrokupa protiv Partizana u Beogradu.

Italijanska ekipa ima katastrofalan niz od devet poraza u svim takmičenjima, a pobedila je samo Paartizan na startu Evrokupa sa 82:73.

Ipak, sada je situacija drugačija, Partizan je na krizu reagovao dovođenjem Andree Trinkijerija, koji je već uneo živost u redove crno-belih, pa se očekuje daleko pozitivnija atmosfera.

Sa druge strane, Buskalja najavljuje pobedu.

- U teškom smo trenutku, u seriji smo poraza, ali radimo na tome da promenimo našu sezonu. Potrebna nam je pobeda u Beogradu kako bismo sačuvali nade za prolaz u Evrokupu. Možemo to da učinimo - rekao je Buskalja.

- Ovaj meč je odlučujući za naš put u Evrokupu i dolazi u momentu kada ne igramo našu najbolju košarku. Želimo da idemo u Top16 i daćemo sve od sebe. Hoćemo da se borimo drugačije nego do sada i hoćemo da odigramo najbolji mogući meč kako bismo dobili utakmicu. Samo se pobeda računa.

Trento je u prošloj utakmici pretrpeo katastrofu u Avelinu sa 110:72, a u međuvremenu ekipu je pojačao igrač Budućnosti Aron Kraft.

- Želimo da poželimo Aronu dobrodošlicu. Mi znamo njegove kvalitete na obe strane terena. Sa njim u sastavu možemo da napredujemo kao tim i možemo da nađemo veći balans u timu i da budemo čvršći - poručio je dugogodišnji trener Trenta.

Oba tima imaju 1-4, a meč je na programu u utorak od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

VIDEO - Zar ti misliš da sam ja ovde zbog para? Ovako je Trinkijeri odgovorio na pitanje o plati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar GRS

    6. novembar 2018 | 11:08

    Otrescemo ih ko ciga slinu

  • Vanja

    6. novembar 2018 | 11:10

    Dužni bogu a doveli trenera od 500000 ovo može samo u srbiji

  • Partizanocac

    6. novembar 2018 | 12:42

    Andrea je gospodin čovek sa neverovatnom harizmom, a KK Partizan je institucija i on je ovim odgovorom to svima stavio na znanje. Dobro nam došao veliki čoveče, gospodine Trinkijeri !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA