≫ 

Za svaku sezonu po jedno kucanje Vinsa Kartera: Ne postoji bolja kompilacija zakucavanja na jednom mestu (VIDEO)

NBA liga izabrala je 21 zakucavanje legendarnog košarkaša

  • 0

NBA liga napravila je video u čast jedne od košarkaških legendi i veterana ovog sporta, Vinsa Kartera, koji trenutno igra svoju 21. sezonu u najjačoj ligi sveta. Karterovo obeležje tokom čitave karijere bila su zakucavanja, a bez sumnje će ući u istoriju kao jedan od najboljih i najkreativnijih košarkaša kada su u pitanju zakucavanja.

"Air Kanada" trenutno nastupa za Atlanta Hokse, gde takođe i sa 41 godinom digne publiku na noge silovitim zakucavanjem kada mu se stvori takva prilika.

Proslavio se u Torontu, gde je i počeo karijeru 1998. godine, nakon što ga je Golden Stejt prosledio Reptorsima odmah posle drafta. Karter je bio 5. pik drafta 1998. godine, a odmah u prvoj sezoni dobio je nagradu za rukija godine.

Vins Karter; Foto: Guliver/Jacobsohn/Allsport

Tada je svet video "Vinsanity" magiju, koja traje već dvadeset godina.

Godinu dana kasnije na Ol star vikendu je osvojio nagradu u takmičenju u zakucavanjima, kada su viđena možda i najkreativnija zakucavanja u istoriji, gde je Karter pomerio granice gravitacije i kreativnosti.

Teško je i odabrati njegova najbolja zakucavanja, a NBA je odabrala po jedno najbolje iz svake njegove sezone.

VIDEO: Lebron Džejms posterizovao Jusufa Nurkća

Jedan od najvećih derbija u Francuskoj igra se večeras u Lionu, gde gostuje Sent Etjen. Kvota na pobedu domaćih je 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Sent Etjen.

Posle velike krađe u Moskvi, Žalgiris će imati dodatni motiv da večeras savlada Himki. Kvota na trijumf Litvanaca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Himki.

Miloš Teodosić i Bobi Marjanović večeras od 21.30 sa svojim Klipersima igraju protiv Memfisa i kvota na pobedu njihovog tima je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA