≫ 

Kako Srbija može do Mundobasketa? Sve zavisi od nas, tri sigurna puta vode u Kinu!

 ≫ 

"Orlovi" se nalaze u delikatnoj situaciji, ali ne i beznadežnoj, jer sve opet zavisi samo od njih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aлекса
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aлекса

    01. decembar 2018 | 09:15

    Спали смо да калкулишемо како ће играти Израел и Грузија...

  • PetarPera

    01. decembar 2018 | 02:33

    Ovo je sramota na šta liči naša igra i kakve igrače Đorđević zove. Igraju i drugi bez NBA igrača i igrača iz EL, pa su prikazali neuporedivo bolje partije od nas. Peno, Đoković isl. su veoma slabi košarkaši, tako da u ABA ligi ima dosta naših kvalitetnijih košarkaša kako mlađih tako i iskusnijih. Interesantno da selektor u celom ludilu nije niti jednom u ovim kvalifikacijama pokušao da okupi igrače koji su u mlađim kategorijama nosili reprezentaciju i osvajali medalje. Simanić, Radanov, Aranitović, Dobrić, Marinković ... Dobrić danas sedi na klupi celu utakmicu. Đorđević se totalno pogubio, nezavisno od same selckije igrača. Ovo je katastrofalno koliko nije pripremljena utakmica i kako je očajno vođena. Zbog ovakvih očajnih utakmica treneri u klubu dobijaju pedalu, lagano. Sve, sve ali toliki antitalenat u napadu a mi kao zemlja košarke, e to je za teško žaljenje. U našoj košarci nešto debelo smrdi. Stiče se utisak i da Đorđevića neko dobro minira, tako da mu nije lako. Ovi u KSS-u na čelu sa Danilovićem kao da su dobili zadatak da sve unište. Naši ljudi nas sabotiraju i to u par navrata, govorim o trenerima i predsednicima klubova koji su treba li da puste naše igrače da odigraju za reprezentaciju. Ovi tipusi u NBA kao da su postali Englezi preko noći. Jednostavno svi se prave blesavi i prosto ih uopšte ni najmanje ne zanima situacija vezana za srpsku košarku. Pa kakvi su to ljudi, pobogu.? Pa nije ni najmanje neophodno da svi igraju sve utakmice, ali oni kao da se ne valja. Kako bre neko može da te spreči da nastupiš za svoju zemlju ako to zaista želiš.? Kakv bre Bajern? Jović i kompanija su takav kalibar igrača da Bajern može samo da ćuti i gleda. Čak i da ih otpusti, pronašli bi novi klub u roku od dva dana. Posle utakmice i posle treninga nigde u ugovoru ne piše niti jednom igraču kako treba da provede slobodno vreme. Na osnovu čega bi taj isti Bajern mogao da kazni naše košarkaše.? Ta kazna bi bila kršenje elemntarnog prava, u prevodu teror. Mislim da su se i igrači previše uzentali od klubova, posebno ovi kvalitetniji po što igraju Evropi. Alo, Jović je jedan od najboljih plejeva u Evropi, ko će bre to da otpušta tek onako i ponavljam ako ga otpusti, suspenduje isl. samo gubi jer takvi se ne beru na grani.

  • bb

    30. novembar 2018 | 18:21

    Da li je moguce da izgubimo u Beogradu mislim da nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA