≫ 

Koju dvojicu košarkaša je Đorđević ''otpisao'' za meč protiv Grčke?

 ≫ 

Orlovi su za meč sa Helenima jači za Micića i Jovića što znači da su višak dvojica koji su igrali protiv Izraela

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika NekoKo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    03. decembar 2018 | 13:15

    Da to je elemntarna logika, ali akda bi se gađali tramvajima. Nego koju poziciju igra Peno? Da nije slučajno plejmejker, doduše u pokušaju, ali ipak je plejmejker. Ubedljivo najveći problem u ovakvoj Đorđevićevoj ekipi je odustvo makar prosečnog pleja. Ono što je aksiom, to je da je od tog Đokića, koji je dobar dečko i protiv kog nemam ništa pritiv, u svakom ABA ligašu svaki plejmejker koji ima pravo da igra za Srbiju je kvalitetniji košarkaš od njega i uzgred takođe dobro koje bi poginulo za dres Srbije kao uostalom i Đokić. Sale je nažalost sklon demagogiji a to u ovom turnusu može da znači da se opraštamo od SP. Mora malo da spakuje principe u stranu, jer očigledno ovoga puta to ne deluje. Inače Aleksa Avramović je za klasu bolji od Pena i Đokića, naravno i on je svetlosnu godinu daleko od nekog top igrača, ali ne vidim razlog da njega ne bude na spisku, ako poštujemo elementarnu logiku. Jer elemtarna logika nalaže da je Peno kontraproduktivan za ovaj tim i da njegovo forisranje dovodi do poptunog rasula u napadu. Momku manjka svega i to poprilično, od tehnike pa nadalje. Šta li je Sale video u njemu teško je objasniti. Ovaj naš sastav je daleko od najboljeg koji smo mogli da složimo od igrača koji stoje na raspolaganju. Sale se kao pita kako da satavi tim, a kda neko zucne kako, onda trenira strogoću. Pa majstore nemoj da nas praviš na idiote, gledamo i mi košarku a u Zvezdi, Partizanu, FMP-u i Megi nema ni Đokića ni Pena, ne zato što su preskupi naši igrači, nego zato što nemaju kvalitet. U ta dva kluba postoje neki drugi domaći koašrkaši, relativno mlađi, ali i iskuniji, koji igraju sasvim korektnu košarku i dovoljno dobru da se pobedi Izrael.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA