≫ 

Hrvat učio Amerikance kako se izgovara ime Srbina, pa prasnuo u smeh: Nije on Bougden, on je Bogdan, a ja sam Bojan! (VIDEO)

Kako Amerikanci uz Bogdana ne bi ubacivali Bojanove fotografije, i obrnuto, i kako bi ih adekvatno raspoznavali, košarkaši su rešili da razjasne ko je ko

  • 1

Košarkaški komentatori koji prate NBA mečeve muku muče da pravilno izgovore imena dva sjajna košarkaša sa Balkana, Bojana i Bogdana Bogdanovića, a ovo je naročito slučaj kada se obojica nađu na parketu jedan protiv drugog. 

Da nisu braća, i da ne dolaze iz iste države potpuno je neshvatljivo Amerikancima koje često i sami košarkaši moraju da podsete ko je ko i ko je odakle. Tako je pre nekoliko nedlja naš Bogdan ''umirao od smeha'' na pitanje komentatora vezano za njega i Hrvata Bogdanovića, da bi identičnu stvar morao da uradi i hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Posle drugog ovosezonskog duela Sakramenta i Indiane Bojan je rešio da pomogne novinarima, pa je za Fox Sports izjavio:

- Ja sam Bojan, a on je Bogdan. Znam da je pomalo zbunjujuće, ali je i dalje različito za nas. Nije on Bougden, on je Bogdan", objasnio je kroz smeh popularni Babo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baltazar

    10. decembar 2018 | 16:00

    Zamislite reprezentaciju: , Jokic,JokicicNurkicviVucevicc,Saricica, Teo, Doncic I, Bogdanovic II, Haradinaj na tribinama valja semenke. Drim tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA