Zvezdin bokser velikog srca: Dobio je emotivnu poruku od Jagodine sestre i najavio veliku humanitarnu akciju! (VIDEO)

Lepo je kada se uspesi iskoriste i kako bi se pomoglo onima kojima je najpotrebnije

  • 2

Bokser Marko Nikolić bio je specijalni gost KK Crvena zvezda na meču protiv Breše u Evrokupu.

Izlazak boksera Marka Nikolića u istanbulski ring u majici sa likom ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića Jagodeizazvao je veliku pažnju javnosti.

Nikolić je nedavno u Turskoj odlučio da sa pomenutom majicom na sebi izađe na megdan Kazahstancu Mihailu Krinistinu, dok ga je sa razglasa pratila melodija navijačke pesme crveno-belih ''Dobro znaj.''

Njegov gest povodom godišnjice tragedije dirnuo je i ljude u Crvenoj zvezdi, koji su mu uputili specijalnu pozivnicu za utakmicu sa Brešom. Tokom meča, on je za Telegraf podsetio na momente iz Turske.

Foto: MN Press

- Glavni razlog za moj potez je to što je bila nedavno godišnjica smrti Marka Ivkovića, imao sam potrebu i osećaj da to uradim, iako dečka nisam poznavao, želeo sam da odam počast. Tragično je nastradao, verujem da je to značilo i njegovoj porodici, javila mi se njegova sestra na Instagramu porukom, u svoje i ime majke. Ponosan sam na to što smo uradili.

On je ujedno najavio i nastavak velike humanitarne akcije.

- Vrlo često organizujem humanitarne akcije, nekoliko puta, kada sam boksovao, organizovao sam akcije za decu koja boluju od raka. Prošle godine sam ušao u tu priču i prošle godine smo skupljali novac za paketiće, mislim da deca zaslužuju da im se vrati osmeh. Bio sam gost na onkologiji, strašno je videti tužna lica, malo je falilo da zaplačem.

- Zato sam opet pokrenuo akciju i za šest dana smo skupili 200.000 dinara. Sve zahvaljujući prijateljima i drugarima, dosta ljudi se preko Fejsa i Instagrama javi, čak i nekoliko pevača. Nadam se da ćemo do kraja nedelje skupiti preko 400.000 dinara za njih.

Kako je još doživeo Nikolić dolazak na Zvezdin meč zbog skandiranja navijača, možete pogledati u snimku u vrhu vesti.

VIDEO - Delije sve glasnije na košarci!

(S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    13. decembar 2018 | 17:33

    Veliki pozdrav za sestru I mamu.Hrabre I odvazne,dame.

  • Delija BL

    14. decembar 2018 | 15:36

    Bravo majstore velikog srca....pravi primjer sportsmena.... pozdrav od brata iz Banja Luke....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA