≫ 

Vest koja Grobare baca u trans: Saša Pavlović se opet vratio u Partizan!

Ovaj put pomaže klubu na drugi način

  • 22

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, saopštio je da je Saša Pavlović novi član Upravnog odbora kluba.

On je saopšto da su novu članovi Živko Maletković, Slobo Spasović, Nenad Kovač, Aleksandar Saša Pavlović, Ivan Bajković i Goran Todorović, a najviše pažnje privukao je upravo nekadašnji košarkaš.

- Ono što je najvažnije desile su se promene među članovima Upravnog odbora, dakle više u Upravnom odboru iz ličnih razloga nisu Nikola Lončar, koji je na mestu sportskog direktora, Veljko Odalović je podneo ostavku iz ličnih razloga, Velibor Jojić zbog sukoba interesa, Marko Vjetrović zbog prevelike zauzetosti u privatnom biznisu i Aleksandar Joksić.

- Danas na Skupštini su verifikovani mandati novih članova UO. To su Aleksandar Saša Pavlović je došao umesto Nikole Lončara, Nenad Kovač, vlasnik jedne poznate firme koja je sponzor našeg kluba, Ivan Bajković takođe privrednik, Goran Todorović takođe privrednik, Sloba Spasojević i Živko Maletković, čovek koji ima kompaniju koja se bavi marketingom. Starim članovima želim da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji, da im poželim puno sreće u budućim poslovima i znam da iako više nisu članovi UO da će biti sa nama u budućnosti da pomognu koliko god to mogu. Novim članovima čestitam na izboru i želim da im kažem da će puno morati da rade, kao uostalom i mi svi koji smo u UO tako da im neće biti lako - rekao je prvi čovek crno-belih.

Takođe, sportski sektor je podneo izveštaj UO koji je jednoglasno usvojen, a akcentovan je dolazak Andree Trinkijerija.

- Konsolidovali smo prvi tim, ušli u Top 16 faze Evrokupa, mlađe kategorije na čelu sa Vladom Dragutinovićem dosta su radile i sa Nikolom Lončarom na dovođenju mladih igrača. Mogu da vam kažem da je 37 mladih košarkaša dovedeno sa celokupnog prostora bivše Jugoslavije. Mogu da vam kažem da smo opremili najmodernije teretanu, da konačno imamo svoj krov nad glavom. To su najvažnije stvari koje su se dogodile u protekloj sezoni - naveo je Ostoja Mijailović.

Ciljevi su takođe zacrtani.

- Što se tiče ciljeva od ove takmičarske sezone, a to je da uđemo u plej-of ABA lige, to nam je najvažniji cilj, da uđemo u Top 8 fazu Evrokupa, da odbranimo titulu u Kupu Srbije u Nišu i da osvojimo KLS. Kada je u pitanju Prvenstvo Srbije moram da kažem da je stanje srpske košarke nažalost dovedeno u ne tako dobru poziciju u odnosu na košarku u regionu, a uvek smo prednjačili u tome.

- Deluje da je KLS poluprivatna liga na našoj teritoriji koju vode uvek isti ljudi bez ideje, bez sponzora itd. Moj predlog će biti da to takmičenje treba da uđe u okvir Košarkaškog saveza Srbije, i da KSS kao krovna organizacija košarke treba da pronađe sponzora i da uozbilji KLS. Dakle, da KLS ima uopšte smisao neki koji treba da ima, a to je očuvanje naše srpske košarke. Mi polako gubimo smisao kao srpska košarka jer taj KLS totalno degradiran - istakao je Mijailović.

VIDEO - Saša Pavlović o NBA, ujedu Šekila ONila, basketu sa Lebronom, jedrenju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA