Partizan otputovao na prvi meč u 2019. godini, Trinkijeri poručio: Napravili smo sprint da se uvalimo u TOP 16, 'ajde da sad uradimo nešto!

Crno-beli u utorak igraju protiv Lijetuvos Ritasa

  • 0

Košarkaši Partizana optutovali su u Viljnus, u ranim jutarnjim časovima, gde će u okviru prvog kola Top 16 faze Evrokupa igrati protiv Lijetuvos Ritasa.

Meč je na programu u utorak od 18.00 časova (Sport Klub), a to će ujedno biti i prva utakmica crno-belih u 2019. godini.

- Mi smo napravili sprint na kraju prve faze Evrokupa da se uvalimo, baš da se uvalimo u Top 16. Sada, Ritas, Fenerbahče, Real Madrid…sve je isto. Svaka utakmica je šansa da budemo bolji i da probamo nešto da napravimo. Nismo favoriti, ništa, mi smo ušli baš na kraju, ali moramo da igramo. Još ne znam fizionomiju grupe, dobra je grupa, Ritas je kao četvrti ušao, ali ima kvalitet fantastičan, sad je potpisao evroligaškog centra…videćemo. Očekujem dobru utakmicu, jako tešku, ali uživamo u tome - rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Utakmice se dotakao i centar Đorđe Gagić.

Gagić u prodoru Foto: MN Press

- Ovu godinu smo završili jako bitnom pobedom u ABA ligi, kao što smo želeli. Sada bi bilo dobru da novu počnemo još jednom pobedom. Jednostavno, spremali smo se za tu utakmicu, nema opuštanja, nema novogodišnje euforije., fokusirani smo na utakmicu. Neće nam biti lako, dobra su ekipa, ozbiljan klub, igrali su dugo Evroligu, ali smo se za takvog protivnika i pripremali - rekao je Gagić.

Podsetimo, Partizan je poslednjeg dana 2018. godine doveo krilnog centra Nikolu Jankovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA