≫ 

Tomić: Najveći problem je bila energija! Momci sigurno nisu legli u ponoć za Novu godinu, ali i oni su ljudska bića!

Trener crveno-belih je mogaod a bude zadovoljan i igrom i rezultatom svog tima

  • 1

Iako su Filip Čović, Boriša Simanić i Marko Kešelj bili najzaslužniji za trijumf Crvene zvezde protiv Limoža, trener crveno-belih Milan Tomić nije želeo da ističe nikoga pojedinačno.

Kao i posle nekih prethodnih mečeva, Tomić je u prvi plan ''izvukao'' kompletan tim.

- Ja imam poverenje u svih 15 igrača. Ja sam te igrače letos izabrao i odgovoran sam za njih. Boriša igra odlično već neko vreme, Filip se sjajno vratio posle povrede i bolesti. Uvek ću da ih podržavam - rekao je Tomić koji se osvrnuo na sam meč:

- Očekivao sam ovakvu utakmicu, moja želja je bila da igramo u gostima prvi meč. Drugačije je igrati u Top 16 i u prvoj rundi. Kada prvi meč igrate kod kuće imate pritisak, a kada igrate u gostima i kada izgubite nije toliko strašno. Limož je igrao bez pritiska i to se videlo na ovoj utakmici. Prvo moram da kažem da smo odigrali odlično. Ako me pitate zašto, to je zbog derbija sa Budućnosti gde smo izgubili dosta energije i zbog Nove godine. Momci sigurno nisu legli u ponoć jer su oni ljudska bića. Igrači sa klupe su dosta pomogli timu. Zvezda je tim, ne skup individualaca i samo kao tim možemo da uradimo nešto u Evrokupu.

Pomenuo je Tomić i povređene igrače.

Simanić je odigrao sjajnu partiju Foto: MN Press

Faje je imao problema sa skočnim zglobom. Mogao je da igra, ali je odradio samo jedan trening i nisam želeo da ga stavim u ekipu. Međutim, biće u sastavu za meč sa Krkom. Već u četvrtak ujutru putujemo u Sloveniju, u petak je utakmica. Kao da igramo Evroligu, samo što je u pitanju Krka - rekao je Tomić i nastavio:

- Dobrić nije igrao, jer je bio bolestan u zadnja tri dana. Imao je temperaturu i odradio ej samo jedan trening. A da bi igrači igrali moraju najmanje tri da odrade. Radanov je takođe imao problema sa leđima i zglobom. 

- Čini mi se da vas novinare više interesuje ko je van ekipe. Vi srpskom narodu treba da dajete dobru vest, a dobra vest je da je Zvezda pobedila. Zvezda treba da igra svaku utakmicu 100 odsto, da se nikad ne opušta i samo tako može nešto da uradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. januar 2019 | 22:36

    Нека то буде само сада, да немају енергију. Немој да буде то као код гробара, који је гоооодинама уназад немају...бламирају и себе и нашу кошарку...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA