≫ 

Trinkijeri posle dalmatinskog trilera: Meč smo dobili deset puta i izgubili ga deset puta

Temperamentni Italijan sabrao je utiske posle uzbudljive utakmice u Zadru

  • 3

Trener Partizana Andrea Trinkijeri prošao je kroz "rolerkoster" emocija za vreme utakmice u Zadru, gde je njegov tim, posle velike drame i produžetka, savladao domaći sastav rezultatom 97:92

Besneo je Italijan, skakutao i na poneke sporne sudijske odluke, u neverici se hvatao za glavu posle serije grešaka svog tima i na prestupe Renfroa na liniji penala...

Sreća njegova pa je imao super raspoloženog Markusa Pejdža, inače ko zna kako bi se završilo gostovanje neugodnim Dalmatincima.

- Utakmicu smo dobili deset puta, a izgubili devet puta. Taj plus jedan je bio ključan. Očekivao sam ovakvu utakmicu. Zadar je čvrsta ekipa koja ima srca - rekao je Italijan posle meča, pa dodao: 

- Mi smo loše krenuli, a kasnije smo se u trećoj četvrtini podigli, da bismo na plus 14 napravili neke greške. Moram priznati da su domaći igrači pritom napravili nekoliko lepih poteza. Litl je pogodio nekoliko teških šuteva i došli su do produžetka. U njemu smo bili dovoljno mirni i stavili smo loptu u ruke igrača koji znaju šta s njom napraviti. Uvik obožavam igrati u Zadru. Dvorana je prostrana, meni najdraža uz Pionir. Super dvorana za košarku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA