≫ 

Predsednik Partizana ljut zbog dešavanja u Zadru: Na Skupštini ćemo o poštovanju i dostojanstvu...

Prvi čovek crno-belih nezadovoljan određenim dešavanjima na utakmici u Dalmaciji

  • 27

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle meča koji su crno-beli dobili tek posle produžetka u Zadru 97:92.

Nije prvi čovek srpskog kluba zadovoljan određenim dešavanjima sa utakmice, što se može naslutiti upravo na osnovu njegovog "tvita" koji je "okačio" u subotu uveče.

- Velike čestitke stručnom štabu i momcima, nije lako izdržati trenutke kakvi su bili večeras, po više osnova - napisao je Mijailović, aludirajući verovatno na to da je sudijski kriterijum bio neujednačen.

Najavio je i da će Partizan zauzeti čvrst stav povodom dešavanja u Zadru, i to već u četvrtak na zasedanju Skupštine ABA lige.

- U četvrtak je Skupština ABA lige, kao što sam rekao nećemo komentarisati, ali tamo je mesto da pričamo o poštovanju i dostojanstvu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    19. januar 2019 | 23:45

    BEZ OBZIRA ŠTO SAM PARTIZANOVAC OVO SUĐENJE VEČERAS JE BILO SRAMNO I PONIŽAVANUĆE ZA EKIPU PARTIZANA. JAVOR JE POZNAT PO SVOJIM ČUDNIM ODLUKAMA NA ŠTETU SRPSKIH KLUBOVA.

  • GROBAR PODGORICA

    19. januar 2019 | 23:51

    POŠTO JE SKUPŠTINA U ČETVRTAK, TREBA ZAUZETI ČVRSTI STAV ZA VIŠE POŠTOVANJA PREMA SRPSKIM KLUBOVIMA U ABA LIGI JER SMO STVARNO NAJBOLJI. POZDRAV SVIMA.

  • Sasa

    19. januar 2019 | 23:41

    Pratim sport 40 god...prvi put vidim da je ponisten Kos iz slobodnog bacanja,zbog prestupa...bas svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA