≫ 

Jokić pred suspenzijom ni kriv ni dužan, dok su se drugi tukli... (VIDEO)

Jokić hteo da odbrani Plamlija

  • 3

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić možda se suoči sa suspenzijom jer je tokom meča sa Jutom Džez ustao sa klupe i prišao mestu na kom su započeli tuču njegov saigrač Mejson Plamli i igrač Jute Derek Fejvors.

Sudije su u tom trenutku bile zaokupirane da smire strasti između Plamlija i Fejvorsa pa nisu sankcionisale ostale igrače Denvera koji su se našli u blizini, a tu nisu smeli da budu. Ako sudije i nisu, komentatori su konstatovali to pa u odloženom postupku možda bude kazni.

Do sukoba između Plamlija i Fejvorsa je došlo na tri minuta pred kraj prve četvrtine kada je Fejvors povukao za ruku Plamlija pod košem, a onda ga i odgurnuo kada mu je Plamli prišao i uneo mu se u lice.

Dvojica su se uhvatila u klinč, a ostali igrači na terenu su zajedno sa sudijama počeli da ih razdvajaju. Problem je što su na teren zakoračili i ostali koji su bili na klupi: Jokić, Heris, Ernangomes, Marej. Plamli i Fejvors su odlukom sudija isključeni, a Juta je pobedila 114:108.

Inače, i Jokić je imao svoj sukob sa Krauderom tokom meča o čemu možete pročitati u posebnoj vesti. Rezultate ostalih mečeva iz noći između srede i četvrtka možete videti OVDE.

VIDEO - Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA