≫ 

Trener mi kaže da zbog dijete idem na ol-star, a ja jedem sve živo! Urnbesan odgovor Jokića zasmejao novinare posle Hjustona (VIDEO)

Nikola Jokić otkrio tajnu odlaska na ol-star i zasmejao novinare

  • 0

Denver Nagetsi su posle skoro četiri godine i devet uzastopnih poraza pobedili Hjuston Roketse 136:122, a Nikola Jokić je bio centralna figura na terenu sa 31 poenom, 13 skokova i devet asistencija. Osim što je time napravio dobru uvertiru za predstojeći ol-star u Šarlotu (17-19. februar), rekao je i zašto će se naći tamo. Pre toga, pohvalio je navijače u Pepsi centru.

- Samo volim što su navijači "divlji", što su na našoj strani i što je arena puna. To nas pokreće i hvala im što dolaze i da će dolaziti još više njih - rekao je posle utakmice Jokić.

Novinari su konstatovali da je protiv Hjuston Roketsa Denver odigrao jednu od najboljih odbrana, ali i da je Malik Bizli "uhvatio bika za rogove". Bizli je ubacio Raketama 35 poena i bio je najbolji poenter svoje ekipe.

- Igra on dobro već dva meseca. Vidite da svaki put kada skoči na šut ima istu rutinu, naporno radi i zaslužio je to - dodao je Jokić.

Srbin je poprilično namučio Pi Džej Takera, iako je ovaj veoma jak. Nikola kaže da Taker možda nema te osobine da ga igrači udvajaju, ali je teško igrati protiv njega, ali i da je dobio tu bitku. Odgovorio je i na pitanje da li je i on ojačao u odnosu na prošlu sezonu. To misli njegov kondicioni trener Felipe Ajhenberger.

- Ne slušajte njega, on misli da sam ol-star zbog dijete. Evo pogledajte poruku, sačekajte samo sekund... Felipe, evo pitao sam ga da li mogu da jedem bademe... mora da je zbog dijete. Koja je dijeta? Jedem šta god hoću! Šalim se, samo zdrava ishrana, bez slatkiša, bez glupih grickalica i kasnih obroka, samo zdravo - zasmejao je Jokić novinare.

VIDEO: Jokić otkrio: Nisam jeo burek dva meseca

Zaslugu za pobedu je po njegovom mišljenju imao i Mejson Plamli koji je doprineo odličnom energijom na terenu.

VIDEO - Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA