Bogdanović vodio "kolo" i lupao banane, Kingsi na ćirilici citirali Nemanju (VIDEO)

Veselo je bilo među Kingsima sinoć

  • 1

A kako i ne bi kada su pobedili Finiks Sanse 117:104 i prišli na samo pobedu Los Anđeles Klipersima koji trenutno zauzimaju osmo mesto u zapadnoj konferenciji. Kraljevi su najbrže došli do 30 pobeda u sezoni u poslednjih petnaestak pobeda, a još im je došao i Harison Barns koji je j debitovao sa devet poena.

Bogdan Bogdanović je ubacio 14 poena uz šut 5/10 iz igre, ali je bio dobar i na drugom kraju parketa. Koliko je njemu i saigračima stalo da opravdaju epitet autsajdera, pokazuje se i kada je Bogdanović ispratio Džonsona i načeo ga rampom u prodoru, da bi ga Dieron Foks zakucao za tablu.

Kingsi su vodili i više od dvadeset razlike tokom meča pa je Bogdanović čak i "vodio kolo" na klupi zbog čega je poznati američki magazin "Dime" (Dajm) prokomentarisao - kako da ne volite Kingse?

Dobro je odigrao i Nemanja Bjelica kome su dva skoka falila za dabl-dabl učinak. Beli je imao deset poena, a posle jedne kontre koju je povukao Foks i bacio mu alej-up, Kingsi su objavili snimak i na srpskom citirali našeg asa.

VIDEO - Đorđević zabrinut pred meč sa Grcima: Raduljica je pod temperaturom, Bjelica nosi kragnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    11. februar 2019 | 08:52

    Nisam strucnjak za folklor ali mislim da ovo nije kolo. Mozda neko iz Queensa :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA