≫ 

Partizanov odgovor na Riversa: Stiže pojačanje iz Španije!

Praktično gotova priča, Jaramaz se vraća iz Španije

  • 32

Košarkaš San Pablo Burgosa Ognjen Jaramaz najverovatnije će u utorak ili eventualno sredu doći u Beograd, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom, saznajemo nezvanično.

Dvadeset trogodišnji košarkaš je prošao mlađe kategorije Partizana, ali nikada nije zaigrao u seniorskom sastavu crno-belih, već se kalio kroz pogon Mege Bemaks.

Saradnja između košarkaša, koji je samo sedam meseci proveo u Španiji još uvek nije ozvaničena, ali Jaramaz u Humsku stiže samo dan nakon što je Crvena zvezde zvanično poželela dobrodošlicu Kej Siju Riversu.

Jaramaz iza sebe je pre odlaska u Španiju igrao dobru sezonu u Megi, gde je prosečno beležio 10,8 poena, 3,8 asistencija, i 3,4 skoka u ABA ligi.

Ima i NBA iskustvo jer je odigrao nekoliko utakmica i za Njujork Nikse koji su ga pre dve godine birali sa 58. mesta na draftu. U Partizanu bi opet zaigrao sa Radetom Zagorcem, Nikolom Jankovićem i Sanijem Aranitovićem sa kojima je igrao tokom petogodišnjeg boravka u ekipi Dejana Milojevića.

VIDEO - Nikola Janković još jednom nasmejao halu, novo komično slobodno bacanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. februar 2019 | 10:57

    Jaramaz je u rangu Radanova stim da e Radanov nesto bolji, glupo je njega porediti sa Riversom

  • nscz

    12. februar 2019 | 10:49

    Lepo ja kazem. Samo se kuka a pojacanja na svakih mesec dana stizu

  • doka. czv

    12. februar 2019 | 11:42

    Al smo se uplašili...porediti ovu dvojicu je kao porediti fiću i mercedes!A još ako stigne centar ja sam ubedjen u osvajanje SVIH titula!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA